0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: marisia στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 12:22:59 amναι το εβαλα το κουτακι αποδεχομαι παντου σε πρωτοβαθμια πληρους ωραριου και με προσπερασαν. Συμβαινει και σε αλλους αυτό?Δεν ξερω τι να κανωΣίγουρα πάντως να το ψάξεις.Πάρε τηλ στο Υπουργείο να ρωτήσεις μήπως πρόκειται για λάθος κ κοίτα πάλι την αίτηση σου να είσαι σίγουρη.
ναι το εβαλα το κουτακι αποδεχομαι παντου σε πρωτοβαθμια πληρους ωραριου και με προσπερασαν. Συμβαινει και σε αλλους αυτό?Δεν ξερω τι να κανω
την εχω μπροστα μου την αιτηση ειμαι σιγουρη. τωρα σιγα μη γινει τιποτα θα παρω αυριο να δω
ειλικρινα δεν καταλαβαινω. Δεν μπορει να ειναι για τα ολοημερα. Περισι ολα καλυπτονταν με ωρομισθιους και φετος χρειαζονται εναν σε ολοκληρη Ηλεια? Δεν μπορουμε να δουμε τι θα κανουμε για να ζησουμε αυτη την χρονια και δεν καταδεχονται ουτε να μας εξηγησουν τι ακριβως διοριζουν?
Παράθεση από: aghathi στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 12:34:52 amειλικρινα δεν καταλαβαινω. Δεν μπορει να ειναι για τα ολοημερα. Περισι ολα καλυπτονταν με ωρομισθιους και φετος χρειαζονται εναν σε ολοκληρη Ηλεια? Δεν μπορουμε να δουμε τι θα κανουμε για να ζησουμε αυτη την χρονια και δεν καταδεχονται ουτε να μας εξηγησουν τι ακριβως διοριζουν?Τα άτομα που πήραν δεν είναι αποκλειστικά για τα ολοήμερα (απόγευμα), αλλά και για πρωινά.
Μάλλον κοιτάω λάθος. Έχει κάποιος τα ονόματα των διοριστέων; Δεν τα βρίσκω.
Παράθεση από: ks10 στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 12:48:58 amΠαράθεση από: aghathi στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 12:34:52 amειλικρινα δεν καταλαβαινω. Δεν μπορει να ειναι για τα ολοημερα. Περισι ολα καλυπτονταν με ωρομισθιους και φετος χρειαζονται εναν σε ολοκληρη Ηλεια? Δεν μπορουμε να δουμε τι θα κανουμε για να ζησουμε αυτη την χρονια και δεν καταδεχονται ουτε να μας εξηγησουν τι ακριβως διοριζουν?Τα άτομα που πήραν δεν είναι αποκλειστικά για τα ολοήμερα (απόγευμα), αλλά και για πρωινά.Ναι αλλά είναι μόνο για τα 800 σχολεία έτσι?
παιδιά καλή τοποθέτηση σε όλους. κι εγώ Δράμα, στο σπίτι μου.
Παράθεση από: dreamy στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 12:53:44 amΠαράθεση από: ks10 στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 12:48:58 amΠαράθεση από: aghathi στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 12:34:52 amειλικρινα δεν καταλαβαινω. Δεν μπορει να ειναι για τα ολοημερα. Περισι ολα καλυπτονταν με ωρομισθιους και φετος χρειαζονται εναν σε ολοκληρη Ηλεια? Δεν μπορουμε να δουμε τι θα κανουμε για να ζησουμε αυτη την χρονια και δεν καταδεχονται ουτε να μας εξηγησουν τι ακριβως διοριζουν?Τα άτομα που πήραν δεν είναι αποκλειστικά για τα ολοήμερα (απόγευμα), αλλά και για πρωινά.Ναι αλλά είναι μόνο για τα 800 σχολεία έτσι?Η γνώμη μου: Tα 800 πιλοτικά θα δουλέυουν κυρίως πρωινές ώρες και τα αγγλικά το απόγευμα είναι μάθημα επιλογής. Αλλά τα υπόλοιπα δημοτικά που λειτουργούν με το παλιό ωράριο (πρωινό και ολοήμερο) θα χρειαστούν αγγλικών ΑΜΩ ή ωρομισθιους για το απόγευμα. Για όποιον ενδιαφέρεται για ΑΤΤΙΚΗ: Aπό τα 800 πιλοτικά τα 300 είναι στην Αττική. Η Αττική έχει 700 και κάτι σχολεία. Το είχα ψάξει πιο παλιά.
Παράθεση από: ks10 στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 12:48:58 amΠαράθεση από: aghathi στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 12:34:52 amειλικρινα δεν καταλαβαινω. Δεν μπορει να ειναι για τα ολοημερα. Περισι ολα καλυπτονταν με ωρομισθιους και φετος χρειαζονται εναν σε ολοκληρη Ηλεια? Δεν μπορουμε να δουμε τι θα κανουμε για να ζησουμε αυτη την χρονια και δεν καταδεχονται ουτε να μας εξηγησουν τι ακριβως διοριζουν?Τα άτομα που πήραν δεν είναι αποκλειστικά για τα ολοήμερα (απόγευμα), αλλά και για πρωινά.Ναι αλλά είναι μόνο για τα 800 σχολεία έτσι?Η γνώμη μου: Tα 800 πιλοτικά θα δουλέυουν κυρίως πρωινές ώρες και τα αγγλικά το απόγευμα είναι μάθημα επιλογής. Αλλά τα υπόλοιπα δημοτικά που λειτουργούν με το παλιό ωράριο (πρωινό και ολοήμερο) θα χρειαστούν αγγλικών ΑΜΩ ή ωρομισθιους για το απόγευμα. Για όποιον ενδιαφέρεται για ΑΤΤΙΚΗ: Aπό τα 800 πιλοτικά τα 300 είναι στην Αττική. Η Αττική έχει 700 και κάτι σχολεία. Το είχα ψάξει πιο παλιά.