0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: panickos στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 12:52:37 amΜάλλον κοιτάω λάθος. Έχει κάποιος τα ονόματα των διοριστέων; Δεν τα βρίσκω.Ψάξε σε παλιές ανακοινώσεις του pde. Tα είχα δει κι εγώ χθες.
Μάλλον κοιτάω λάθος. Έχει κάποιος τα ονόματα των διοριστέων; Δεν τα βρίσκω.
Παράθεση από: ks10 στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 12:55:27 amΠαράθεση από: panickos στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 12:52:37 amΜάλλον κοιτάω λάθος. Έχει κάποιος τα ονόματα των διοριστέων; Δεν τα βρίσκω.Ψάξε σε παλιές ανακοινώσεις του pde. Tα είχα δει κι εγώ χθες.Μήπως αυτά που ψάχνεις είναι εδώ?http://edu.klimaka.gr/ekpaideytikoi-anakoinvseis/diorismoi-neodioristoi-ekpaideytikoi/142-diorismoi-ekpaidevtikwn-prwtovathmias-devterovathmias.html
Παίδες, καλησπέρα (ή καλημέρα τέτοια ώρα;; )!!marisia, είσαι σίγουρη ότι έβαλες το κουτάκι; Που περίπου είσαι στον πίνακα; Παίζει να σε έχουν κρατήσει για άλλη φάση που θα έχει κενό που έχεις προτίμηση;Υπάρχει κάποιος που ξέρει-θυμάται τα δικαιολογητικά; (Το κάνω πρώτη φορά το σπορ της αναπλήρωσης!!)Γεια σου, panickos!! Το ότι αυτοί είναι διοριστέοι δεν σημαίνει ότι διορίστηκαν κιόλας φέτος, σωστά;
Έτσι φαίνεται πως φεύγω!!! Το είδα μωρέ ότι δεν δήλωσες όλες τις πρωτοβάθμιες (και δεν σε αδικώ βεβαίως-εγώ σε όλα ΝΑΙ είπα-με την καλή έννοια!!) Ελπίζω και εύχομαι να βγει άλλη φάση και να είσαι και κοντά στα παιδάκια σου! Αρκετά σε έφαγαν οι δρόμοι!!Ευχαριστώ πολύ, Νicole06!!