0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
θα βρεις στο Φαληράκι , 15 χιλιόμετρα εκτός Ρόδου στα μικρά ξενοδοχεία εκτός Εθνικής ή και σε ενοικιαζόμενα δωμάτια εντός της πόλης. Υπάρχει επίσης ξενοδοχείο κοντά στον Κωτσόβολο που νοικιάζει δωμάτια με το μήνα σε καθηγητές-φοιτητές με 250 ευρώ μαζί με την θέρμανση και επίσης ένα ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο ακριβώς πίσω από το κτίριο της πρωτοβάθμιας στην παραλιακή , με δίχωρες γκαρσονιέρες (400 ευρώ μαζί με θέρμανση).Υπηρέτησα πέρισυ Ρόδο και επειδή γενικά τα διαμερίσματα είναι ακριβά , παλαιάς κατασκευής όσα συνήθως προσφέρουν προς ενοικίαση και δυσεύρετα , αυτές είναι οι καλύτερες επιλογές .
Παράθεση από: NENH στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 10:48:36 pmπαιδιά καλή τοποθέτηση σε όλους. κι εγώ Δράμα, στο σπίτι μου.NENH ερχομαι και εγω Δραμα!!!!Πες μου πληροφοριες πωσ ειναι......εχει επιπλωμενα σπιτια για ενοικιαση???
παιδιά καλή τοποθέτηση σε όλους. κι εγώ Δράμα, στο σπίτι μου.
Ρωτησα πριν λιγο στη
Παράθεση από: Joia στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 12:59:15 amΠαράθεση από: NENH στις Σεπτεμβρίου 09, 2010, 10:48:36 pmπαιδιά καλή τοποθέτηση σε όλους. κι εγώ Δράμα, στο σπίτι μου.NENH ερχομαι και εγω Δραμα!!!!Πες μου πληροφοριες πωσ ειναι......εχει επιπλωμενα σπιτια για ενοικιαση???Ωραία, ραντεβου στην Αβάθμια λοιπόν...Τώρα από σπίτια δεν ξέρω και πολλά αλλά κάτι θα μάθουμε για να σε βοηθήσουμε..Από που θα μας έρθεις? Να υποθέσω ότι θα παρουσιαστείς Δευτέρα?
παιδια που ειναι τα ονοματα?
Παράθεση από: aghathi στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 09:39:06 amΡωτησα πριν λιγο στη