0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λοιπον πηρα σημερα πρωι πρωι στην α/βαθμια να ρωτησω τι δικαιολογητικα πρεπει να εχουμε μαζι μας για να παω, μου λεει η κοπελα που απαντησε το τηλεφωνο, αφου μου την ειπε πρωτα γιατι παιρνουμε συνεχεια και δεν τους αφηνουμε να κανουν τη δουλεια τους, να μην παω ακομα γιατι δεν εχουν γινει οι τοποθετησεις των αποσπασμενων, να ξανακαλεσω μετα τις 12 και βλεπουμε. και το πιο ωραιο ηταν οταν μου ειπε οτι θα πρεπει να κοιταξουν και το ωραριο μας. τη ρωτησα τι εννοουσε και μου ειπε το ποσες ωρες θα εχει ο καθενας. πολυ λογικα τοτε της ειπα οτι ειμαστε πληρους και μου ειπε οτι κανω λαθος. "εσυ κανεις λαθος καλη μου" της λεω "γιατι εγω μειωμενου δεν εβαλα στην αιτηση" και μου απαντησε οτι τοτε καποιο λαθος εχει γινει και θα πρεπει να το κοιταξουν!αυτα τα ωραια...καλη μας αρχη!
Όσο για την προυπηρεσία, αν έχω καταλάβει καλά, προστίθεται και μετράει και για του χρόνου επηρεάζοντας τη θέση μας στον πίνακα αναπληρωτών (όπως γινότανε μέχρι σήμερα). Μόνο καινούρια ονόματα δεν μπαίνουν στους πίνακες 24μήνου και ενιαίου για μονίμους διορισμούς κατά την μεταβατική. Μετά τον καινούριο ΑΣΕΠ, όλων μας η προυπηρεσία (παλιά και κατά την μεταβατική) θα μετρήσει ανάλογα με τους συντελεστές που έχουν αναφερθεί στο καινούριο νομοσχέδιο.
Συνάδελφοι καλή δύναμη για τη νέα σχολική χρονιά.Υπάρχει κάποιος απο Ρόδο που να γνωρίζει κάποιο οικονομικό ξενοδοχείο για τις πρώτες ημέρες ??