0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μόνο 4 ώρες συνολικά είναι η ωρομισθία.....αν είναι πάνω από 4, δηλαδή 5-15, τότε πάμε σε αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου....
Υπάρχει περίπτωση ο ωρομίσθιος με τις 4 ώρες να συμπληρώσει και αλλού και να γίνει μειωμένου??
ναι μόνο που η δική μου λογική φέτος λέει οτι αν είναι να σπάσουν κενά έτσι, θα καλούν αναπληρωτές μειωμένου.....
Kαλημερα! Η προυπηρεσια απο φετος και στο εξης θα μετριεται για τον καινουριο πινακα του ΑΣΕΠ..Μηπως τυχον εχει πεσει στην αντιληψη καπιου ποτε θα ναι η β' φαση ΑΚΩ??? Απ οτι εμαθα παντως οι πρωτοβαθμιες εχουν ζητησει κι αλλους αναπληρωτες (24ωρα πακετα) ..τωρα ειναι στο χερι το υπουργειου αν τα σπασει σε 12ωρα για ωρομισθιους....!!
ααααα καλά....αυτό είναι σίγουρο....εγώ περιμένω με αγωνία την α φάση της β/θμιας και τη β' φάση της α/θμιας...μακάρι να είναι θετικά τα νέα.....
συμπάσχουμε κι εγώ φέτος δεν έβαλα κουτάκι.....μοναδική χρονιά...με πέρασαν...ευελπιστώ ότι θα βγούν μερικά κενά στην περιοχή και ίσως σταθώ τυχερή....πάντως συγκριτικά με πέρσι...που όλο πλησίαζαν και ποτέ δεν έφταναν σε μένα, για 3-4 άτομα μιλάμε, έχω καλύτερο προαίσθημα....
Παράθεση από: smarw στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 10:48:44 amααααα καλά....αυτό είναι σίγουρο....εγώ περιμένω με αγωνία την α φάση της β/θμιας και τη β' φάση της α/θμιας...μακάρι να είναι θετικά τα νέα..... Και εγω το ιδιο...γιατι κουτακι δεν δηλωσα και με πηδηξαν κανονικοτατα...!!!!!! Και μου φαινεται απιστευτο οτι μετα απο τοσα χρονια περιμενα διορισμο φετος και στο τελος μπορει να παρω 4 ωρες ωρομισθιας....