0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όχι, δεν έχω κάνει καμμία κίνηση nina...όσο για το δεύτερο, εγώ είμαι γύρω στο 270 αλλά δήλωσα πολύ λίγες περιοχές οπότε δεν τρέφω και μεγάλες ελπίδες...
Κάπου τόσο έχω κ εγώ. Πάντως όντως αν είχα βάλει ναι σε όλα σίγουρα θα μουν κάπου, αν και δεν το θεώρησα σκόπιμο εφόσον ήμουν στο πρώτο μισό της β φουρνιας...Κανα ΑΜΩ περιμένουμε λοιπόν....
Παράθεση από: giota8 στις Οκτωβρίου 01, 2010, 06:09:23 pmΠαράθεση από: GiannisV στις Οκτωβρίου 01, 2010, 06:00:26 pmΞέρει κανείς αν, όσοι είναι να παρουσιαστούν θα έχουν μόνο μια μέρα (Δευτέρα, λογικά) για να το κάνουν, ή θα μπορούν να πάνε πχ Τρίτη?απο τη στιγμη που θα ειναι αναπληρωτες εχουν παραπανω απο μια μεραEυχαριστώ.
Παράθεση από: GiannisV στις Οκτωβρίου 01, 2010, 06:00:26 pmΞέρει κανείς αν, όσοι είναι να παρουσιαστούν θα έχουν μόνο μια μέρα (Δευτέρα, λογικά) για να το κάνουν, ή θα μπορούν να πάνε πχ Τρίτη?απο τη στιγμη που θα ειναι αναπληρωτες εχουν παραπανω απο μια μερα
Ξέρει κανείς αν, όσοι είναι να παρουσιαστούν θα έχουν μόνο μια μέρα (Δευτέρα, λογικά) για να το κάνουν, ή θα μπορούν να πάνε πχ Τρίτη?
μαριλου γεια σου,να φανταστω οτι εισαι και συ στη δευτερη φουρνια που περιμεναμε διορισμο...εχεις κινηθει μηπως νομικα για το ζητημα?εγω ρωτησα δικηγορο, αλλα δεν με καλυψε η διαδικασια που προτεινε...για αναπληρωτες πληρους ωραριου πιστευεις εχουμε ελπιδα?εγω εχω σειρα γυρω στο 430 στη λιστα των αναπληρωτων...
καλησπερα και καλο μηνα...υπαρχει καποιος εδω που ειναι διοριστεος του ασεπ??
Παράθεση από: ninawire στις Οκτωβρίου 01, 2010, 07:14:59 pmμαριλου γεια σου,να φανταστω οτι εισαι και συ στη δευτερη φουρνια που περιμεναμε διορισμο...εχεις κινηθει μηπως νομικα για το ζητημα?εγω ρωτησα δικηγορο, αλλα δεν με καλυψε η διαδικασια που προτεινε...για αναπληρωτες πληρους ωραριου πιστευεις εχουμε ελπιδα?εγω εχω σειρα γυρω στο 430 στη λιστα των αναπληρωτων...Νίνα, έχουν γινει κάποιες κινήσεις δικαστικά, αλλά όχι μόνο για τους διοριστέους ΑΣΕΠ, αλλά και τους δικαιούχους αναπληρωτές, 24μηνους κλπ. Το φόρουμ είναι αυτο:http://exetaseis-asep.com/index.php/forumΠροσωπικά δεν προβλέπω να διοριστούμε πιο γρήγορα από όσο θελήσουν στο Υπουργείο, η δικαστική κίνηση όμως μπορεί να εξασφαλίσει καποιου είδους αποζημίωση μελλοντικά. Ίσως...
Τελικά είναι βέβαιο οτι θα βγούν τώρα, ή άδικα καθόμαστε?
Και τώρα να βγεί μια ανακοίνωση του υπουργείου:"λοιπόν, παίδες, δε θ' ανακοινωθούν σήμερα, απλά κάνουμε ένα διαγωνισμό τα υπουργεία μεταξύ μας να δούμε ποιός θα έχει τη πιο μεγάλη επισκεψιμότητα. Σας ευχαρστούμε για όλα εκείνα τα refresh-κλικ που κάνατε, βγήκαμε πρώτοι. Ουί αρ σοου ποπιουλαρ!!!! Γιεεεεεε!!!!!"