0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τώρα πλέον να περιμένουμε από Δευτέρα, ή λέτε να βγεί τίποτα αύριο;
εμενα μου εδωσαν 10 ωρες στην Πρωτοβαθμια αλλα ως ωρομισθια.δεν θα επρεπε να με κανουν αμω?ρωτησα συναδελφους κ μου ειπαν οτι για τα δημοτικα για να γινεις αμω πρεπει τουλαχιστον να εχεις 12 ωρες.ισχυει αυτο με βαση τον νεο νομο?κ οτι επισης στην δευτεροβαθμια απο 5 ωρες γινεσαι αμεσως αμω.απορια: εγω εχω 10 ωρες δημοτικο, αν παρω κ 5 γυμνασιο θα γινω αμω?ξερει καποιος να μου πει?
Παράθεση από: eleni agglikhs στις Οκτωβρίου 02, 2010, 03:11:13 pmεμενα μου εδωσαν 10 ωρες στην Πρωτοβαθμια αλλα ως ωρομισθια.δεν θα επρεπε να με κανουν αμω?ρωτησα συναδελφους κ μου ειπαν οτι για τα δημοτικα για να γινεις αμω πρεπει τουλαχιστον να εχεις 12 ωρες.ισχυει αυτο με βαση τον νεο νομο?κ οτι επισης στην δευτεροβαθμια απο 5 ωρες γινεσαι αμεσως αμω.απορια: εγω εχω 10 ωρες δημοτικο, αν παρω κ 5 γυμνασιο θα γινω αμω?ξερει καποιος να μου πει?Συγγνωμη πως σου εδωσαν 10 ωρες ως ωρομισθια??? Αφου ωρομισθια μπορεις να εισαι μεχρι 4 ωρες!!!
Στις αρχές της εβδομάδας , το υπ. Παιδείας αναμένεται να ανακοινώσει νέους διορισμούς εκπαιδευτικών – αναπληρωτών βασικών ειδικοτήτων , στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.Οσον αφορά των διορισμό εκπαιδευτικών-αναπληρωτών ειδικοτήτων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση που επρόκειτο να ανακοινωθούν την Παρασκευή , θα καθυστερήσουν esos.gr όταν θα έχει νεότερες πληροφορίες θα επανέλθει με νεότερο ρεπορτάζ.
Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά μόνο μια φάση ΑΚΩ δεν έχει γίνει; Η Ελένη πώς πήρε 10 ώρες; Άρχισαν τα τηλέφωνα; Θα τρελαθούμε εντελώς; (καταιγισμός ερωτήσεων )