0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πραγματικα δεν διευκρινιζει τιποτα...πολυ περιεργο!!! Ομως για τα μεσημεριανα (παλια) ολοημερα εγω ειχα δηλωσει μονο τον νομο μου....οποτε δεν ξερω τι να σκεφτω!
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 12, 2010, 08:36:53 pmΚι εγώ με τη σειρά μου εύχομαι σε όλους σας συγχαρητήρια και να τοποθετηθείτε χωρίς προβλήματα και ταλαιπωρία!Όσο για μας τους υπόλοιπους, κάνετε υπομονή... (Στην περίπτωσή μου, σταμάτησαν 3 άτομα πριν από μένα...)Μου είπε ο αιρετός Καψαλάκης (ο Θεός να τον έχει καλά τον άνθρωπο για την παρηγοριά του) ότι είχαν ζητήσει 700 άτομα, αλλά τους έδωσαν 400 με το ζόρι και τους ήρθε απότομο... Το κυνηγά πολύ.Επειδή όμως και πάλι υπάρχουν σημαντικά κενά, ειδικά στο Ηράκλειο (Ούτε αυτός ούτε εγώ καταλαβαίνουμε τι έχει η Αννούλα με το Ηράκλειο...), πιστεύει ότι μόλις εξασφαλιστούν πιστώσεις, θα κάνουν κι άλλες προσλήψεις. Ώς τότε, συναδελφάκια μου, υπομονή. Έχει ο Θεός. για να σε παρηγορησω γνωστη μου που ειδα οτι προσληφθηκε ηρακλειο, δεν θα παει για κπς σοβαρους λογους. οποτε μια θεση κενη! αα ξεχασα ντε! καλη δουλεια συναδελφοι!!
Κι εγώ με τη σειρά μου εύχομαι σε όλους σας συγχαρητήρια και να τοποθετηθείτε χωρίς προβλήματα και ταλαιπωρία!Όσο για μας τους υπόλοιπους, κάνετε υπομονή... (Στην περίπτωσή μου, σταμάτησαν 3 άτομα πριν από μένα...)Μου είπε ο αιρετός Καψαλάκης (ο Θεός να τον έχει καλά τον άνθρωπο για την παρηγοριά του) ότι είχαν ζητήσει 700 άτομα, αλλά τους έδωσαν 400 με το ζόρι και τους ήρθε απότομο... Το κυνηγά πολύ.Επειδή όμως και πάλι υπάρχουν σημαντικά κενά, ειδικά στο Ηράκλειο (Ούτε αυτός ούτε εγώ καταλαβαίνουμε τι έχει η Αννούλα με το Ηράκλειο...), πιστεύει ότι μόλις εξασφαλιστούν πιστώσεις, θα κάνουν κι άλλες προσλήψεις. Ώς τότε, συναδελφάκια μου, υπομονή. Έχει ο Θεός.
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 12, 2010, 08:36:53 pmΚι εγώ με τη σειρά μου εύχομαι σε όλους σας συγχαρητήρια και να τοποθετηθείτε χωρίς προβλήματα και ταλαιπωρία!Όσο για μας τους υπόλοιπους, κάνετε υπομονή... (Στην περίπτωσή μου, σταμάτησαν 3 άτομα πριν από μένα...)Μου είπε ο αιρετός Καψαλάκης (ο Θεός να τον έχει καλά τον άνθρωπο για την παρηγοριά του) ότι είχαν ζητήσει 700 άτομα, αλλά τους έδωσαν 400 με το ζόρι και τους ήρθε απότομο... Το κυνηγά πολύ.Επειδή όμως και πάλι υπάρχουν σημαντικά κενά, ειδικά στο Ηράκλειο (Ούτε αυτός ούτε εγώ καταλαβαίνουμε τι έχει η Αννούλα με το Ηράκλειο...), πιστεύει ότι μόλις εξασφαλιστούν πιστώσεις, θα κάνουν κι άλλες προσλήψεις. Ώς τότε, συναδελφάκια μου, υπομονή. Έχει ο Θεός. Οταν λες ότι ζήτησαν 700 άτομα εννοείς αγγλικής???
Και απαντάω ότι μάλλον είμαστε μειωμένου γιατί θα πληρωνόμαστε από το έσπα.