0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους!! 'Οπως βλέπετε είμαι τελείως πρωτάρα στο forum και θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι που πραγματικά με καίει από εχθές. Με πήραν αναπληρώτρια στο Έβρο. Υπό άλλες συνθήκες θα χαιρόμουν πάρα πολύ, αλλά βλέπετε μένω Πτολεμαϊδα και μου έρχεται λίγο δύσκολο. Θα ήθελα να ρωτήσω τους παλαιότερους αν ξέρουν αν μπορεί να γίνει αμοιβαία μετάθεση στη περίπτωση των αναπληρωτών. Ανταλλάσω τον όχι και τόσο δημοφιλή Έβρο με νομό δυτικής Μακεδονίας ή Πέλλα. Αν κάποιος ξέρει, ενημερώστε με σας παρακαλώ!!Ευχαριστώ πολύ!
Παράθεση από: Santarosa στις Οκτωβρίου 13, 2010, 12:28:52 pmΚαλησπέρα σε όλους!! 'Οπως βλέπετε είμαι τελείως πρωτάρα στο forum και θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι που πραγματικά με καίει από εχθές. Με πήραν αναπληρώτρια στο Έβρο. Υπό άλλες συνθήκες θα χαιρόμουν πάρα πολύ, αλλά βλέπετε μένω Πτολεμαϊδα και μου έρχεται λίγο δύσκολο. Θα ήθελα να ρωτήσω τους παλαιότερους αν ξέρουν αν μπορεί να γίνει αμοιβαία μετάθεση στη περίπτωση των αναπληρωτών. Ανταλλάσω τον όχι και τόσο δημοφιλή Έβρο με νομό δυτικής Μακεδονίας ή Πέλλα. Αν κάποιος ξέρει, ενημερώστε με σας παρακαλώ!!Ευχαριστώ πολύ!Έχω την εντύπωση ότι με τους αναπληρωτές δεν γίνεται, ειδικά όταν έχεις να κάνεις με άλλο Νομό.Αλλά γιατί δεν παίρνεις και στο Υπουργείο και στη Δευτεροβάθμια να το τσεκάρεις;[/quoΣ'ευχαριστώ! Όντως δε γίνεται και χάνεις τη σειρά για φέτος αν αρνηθείς. Θα φυλάμε τα σύνορα για φέτος, κοιμηθείτε ήσυχοι! Καλή τοποθέτηση σε όλους, καλή υπομονή σε όσους περιμένουν ακόμα!
Συναδελφάκια μου, καλημερούδια! Επανήλθα δριμύτερη!Πήρα τηλέφωνο στο Υπουργείο και ρώτησα καταρχάς αν προβλέπεται να γίνει κάποια φάση για τη Δευτεροβάθμια.Η απάντηση ήταν ότι μάλλον δεν θα γίνει καθόλου φάση εκεί, γιατί υπάρχει πλεόνασμα και διατίθενται οι εκπαιδευτικοί εδώ κι εκεί, για να καλύπτουν όσα κενά υπάρχουν. Αυτά ήταν τα κακά νέα.Τα καλά νέα τώρα! Όταν ρώτησα την ευγενέστατη κοπέλα αν θα πάρουν άλλους για την Πρωτοβάθμια, βιάστηκε να μου απαντήσει: "Ναι, ναι, φυσικά, και θα πάρουν κι αρκετούς μάλιστα, γιατί τα κενά είναι αρκετά, απλά περιμένουμε να τοποθετηθούν πρώτα οι χτεσινοί, να δούμε τι κενά μένουνκαι μετά θα πάρει αναπληρωτές μειωμένου ωραρίου για τα υπόλοιπα."Θα είναι για ολοήμερα, αλλά και για ό,τι κενά μείνουν από τα 800 με αναμορφωμένο πρόγραμμα.Τόλμησα να συνεχίσω τις ερωτήσεις, μια και την είδα πρόθυμη και χαλαρή... Ρώτησα λοιπόν πότε προβλέπεται να γίνει αυτό και μου είπε από βδομάδα,καθότι μέχρι την Παρασκευή θα παρουσιάζονται οι χτεσινοί.Ξαναρωτώ λοιπόν για το πόσους θα πάρουν και με ρώτησε τι σειρά έχω... Όταν της είπα "Οκτακόσιααα...", προτού τελειώσω το νούμερο, μου λέει: "Α, είστε κοντά, θα πάρουν αρκετούς!"!Προσωπικά πιστεύω το λιγότερο 200...Αυτά! Τσακίστηκα να σας τα πω, για να χαρείτε και σεις!
joanna υπαρχει περιπτωση να παρουν και αλλους ακω ?τι καταλαβες?
ευχαριστω.ειμαι δεκαπεντε ατομα πιο κατω και εχω ψιλοσκασει
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Οκτωβρίου 13, 2010, 12:32:55 pmΠαράθεση από: Santarosa στις Οκτωβρίου 13, 2010, 12:28:52 pmΚαλησπέρα σε όλους!! 'Οπως βλέπετε είμαι τελείως πρωτάρα στο forum και θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι που πραγματικά με καίει από εχθές. Με πήραν αναπληρώτρια στο Έβρο. Υπό άλλες συνθήκες θα χαιρόμουν πάρα πολύ, αλλά βλέπετε μένω Πτολεμαϊδα και μου έρχεται λίγο δύσκολο. Θα ήθελα να ρωτήσω τους παλαιότερους αν ξέρουν αν μπορεί να γίνει αμοιβαία μετάθεση στη περίπτωση των αναπληρωτών. Ανταλλάσω τον όχι και τόσο δημοφιλή Έβρο με νομό δυτικής Μακεδονίας ή Πέλλα. Αν κάποιος ξέρει, ενημερώστε με σας παρακαλώ!!Ευχαριστώ πολύ!Έχω την εντύπωση ότι με τους αναπληρωτές δεν γίνεται, ειδικά όταν έχεις να κάνεις με άλλο Νομό.Αλλά γιατί δεν παίρνεις και στο Υπουργείο και στη Δευτεροβάθμια να το τσεκάρεις;[/quoΣ'ευχαριστώ! Όντως δε γίνεται και χάνεις τη σειρά για φέτος αν αρνηθείς. Θα φυλάμε τα σύνορα για φέτος, κοιμηθείτε ήσυχοι! Καλή τοποθέτηση σε όλους, καλή υπομονή σε όσους περιμένουν ακόμα! Ε, καλή φύλαξη λοιπόν!
ευχαριστω joanna νασαι καλα
Σκεφθήτε παιδιά ομως και πόσοι θα μεινουν άνεργοι με 18, 19 -25 μόρια....Κόποι αρκετών χρόνων...