0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και τώρα βοηθήστε με, σας παρακαλώ: Προσπαθώ από χθες να βρω κάποιο site με τα σχολεία, τις περιοχές και τα μόρια της Πρωτοβάθμιας και δεν βρίσκω. Το moriade είναι για Δευτεροβάθμια. Ξέρει κάποιος πού μπορώ να τα βρω; Δεν είμαι σίγουρη σε κάθε περιοχή της Θεσ/κης (Α,
Παράθεση από: panickos στις Οκτωβρίου 14, 2010, 08:39:56 amΚαι τώρα βοηθήστε με, σας παρακαλώ: Προσπαθώ από χθες να βρω κάποιο site με τα σχολεία, τις περιοχές και τα μόρια της Πρωτοβάθμιας και δεν βρίσκω. Το moriade είναι για Δευτεροβάθμια. Ξέρει κάποιος πού μπορώ να τα βρω; Δεν είμαι σίγουρη σε κάθε περιοχή της Θεσ/κης (Α,
Μόλις πήρα στο Υπουργείο: λοιπόν, είμαστε πλήρους ωραρίου, θα πληρωνόμαστε σαν αναπληρωτές και θα παίρνουμε κανονικά όλα τα μόρια. Απλά, επειδή είμαστε με το ΕΣΠΑ, γι'αυτό το γράφει μέσα έτσι το έγγραφο. Μάλλον ο όρος "αναπληρωτές" δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σ'αυτό το πρόγραμμα. Και, όπως μου είπε απορημένη η υπάλληλος του Υπουργείου στην επισήμανσή μου "δεν είμαστε αναπληρωτές;": "Καλά, και τότε τι είστε;" Για άλλη μια φορά άλλαξε ο Μανωλιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς....... Και στο κάτω-κάτω αφού πληρωνόμαστε σαν αναπληρωτές και θα παίρνουμε κανονικά τα μόρια, τι μας ενδιαφέρει πώς θα μας αποκαλούν; Ας μας λένε: "ε, ψιτ, εσύ", for all I care!!! Και τώρα βοηθήστε με, σας παρακαλώ: Προσπαθώ από χθες να βρω κάποιο site με τα σχολεία, τις περιοχές και τα μόρια της Πρωτοβάθμιας και δεν βρίσκω. Το moriade είναι για Δευτεροβάθμια. Ξέρει κάποιος πού μπορώ να τα βρω; Δεν είμαι σίγουρη σε κάθε περιοχή της Θεσ/κης (Α,
Ευχαριστούμε Panickos....
καλημέρα!να ρωτήσω,όλους τους 431 τους πήραν σε ολοήμερα??