0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δυστυχως και εγω αυτο καταλαβαινω. απο την στιγμη που εχει παρουσιολογιο οι αργειες ειναι εκτος. δεν ειναι ομως απαραδεκτο εμεις που ειμαστε πιο ψηλα στην λιστα να ειμαστε ουσιαστικα ωρομισθιοι και αλλοι που θα μπουν στη β φαση να μπουν κανονικα σαν αναπληρωτες με ολα τα δικαιωματα??
Παράθεση από: maraki_1981 στις Οκτωβρίου 14, 2010, 10:56:23 pmδυστυχως και εγω αυτο καταλαβαινω. απο την στιγμη που εχει παρουσιολογιο οι αργειες ειναι εκτος. δεν ειναι ομως απαραδεκτο εμεις που ειμαστε πιο ψηλα στην λιστα να ειμαστε ουσιαστικα ωρομισθιοι και αλλοι που θα μπουν στη β φαση να μπουν κανονικα σαν αναπληρωτες με ολα τα δικαιωματα?? Για να καταλάβω...η προχθεσινή δεν ήταν η πολυαναμενόμενη β' φάση αναπληρωτών? γιατί μάς μπερδεύουν έτσι τώρα και με την απόφαση??
Παράθεση από: Mary... στις Οκτωβρίου 14, 2010, 11:30:14 pmΠαράθεση από: maraki_1981 στις Οκτωβρίου 14, 2010, 10:56:23 pmδυστυχως και εγω αυτο καταλαβαινω. απο την στιγμη που εχει παρουσιολογιο οι αργειες ειναι εκτος. δεν ειναι ομως απαραδεκτο εμεις που ειμαστε πιο ψηλα στην λιστα να ειμαστε ουσιαστικα ωρομισθιοι και αλλοι που θα μπουν στη β φαση να μπουν κανονικα σαν αναπληρωτες με ολα τα δικαιωματα?? Για να καταλάβω...η προχθεσινή δεν ήταν η πολυαναμενόμενη β' φάση αναπληρωτών? γιατί μάς μπερδεύουν έτσι τώρα και με την απόφαση??Η ανακοίνωση έλεγε "προσλήψεις εκπαιδευτικών αγγλικής γλώσσας". Δεν ανέφερε τίποτα για αναπληρωτές. Τυχαίο; Δε νομίζω; Στην αρχή ούτε κι εγώ του έδωσα ιδιαίτερη σημασία. Μου είπαν και από τη διεύθυνση ότι θα είναι 24ωρο, υπέθεσα αναπληρώτρια. Σήμερα όμως, άλλαξαν τα πράγματα.
εγω παντως καταλαβα οτι θα ειστε ΑΚΩ.προς τι ο προβληματισμος?
Παράθεση από: mimelismoni στις Οκτωβρίου 14, 2010, 11:54:05 pmεγω παντως καταλαβα οτι θα ειστε ΑΚΩ.προς τι ο προβληματισμος?Εάν υποθέσουμε ότι έχεις δίκιο, προς τι όλες αυτές οι διευκρινίσεις του υπουργείου "καθώς αυτοί δεν προσλαμβάνονται ως αναπληρωτές εκπαιδευτικοί αλλά ως εκπαιδευτικοί στο πλαίσιο συγχρηματοδοτούμενης Πράξης...", περί παρουσιολογίου κ.λπ; Τώρα για τον προβληματισμό, τι να σου πω. Κάποιοι εδώ μέσα ενδιαφερόμαστε για το καθεστώς εργασίας μας. Σου φαίνεται παράλογο;
ΠαράθεσηΜήπως εννοούν ότι οι 12 ώρες θα χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ ως ΑΜΩ (μέσα και οι αργίες,μισθός 550ευρώ), ενώ οι υπόλοιπες ώρες θα χρηματοδοτούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό ως ωρομίσθιοι στην πρωτοβάθμια και γι' αυτές τις ώρες θα τηρείται το παρουσιολόγιο; Και οι ΑΜΩ υπογράφουν παρουσιολόγιο--οι αργίες δεν είναι μέσα. Και όχι, αυτό που λες δεν ισχύει. Όσοι κληθήκαμε σε κάποια μέρη, κληθήκαμε επειδή δηλώσαμε ότι επιθυμούμε να δουλέψουμε μόνο ως αναπληρωτές εκεί. Ούτε ως ΑΜΩ ούτε ως ωρομίσθιοι.
Μήπως εννοούν ότι οι 12 ώρες θα χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ ως ΑΜΩ (μέσα και οι αργίες,μισθός 550ευρώ), ενώ οι υπόλοιπες ώρες θα χρηματοδοτούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό ως ωρομίσθιοι στην πρωτοβάθμια και γι' αυτές τις ώρες θα τηρείται το παρουσιολόγιο;