0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά ξέρετε αν θα πάρουν και άλλους ΑΚΩ?
Το ερωτημα είναι θα είναι ΑΚΩ ή ΑΜΩ?..Τι θα γίνει και με τα κενά που υπάρχουν σε πρωινά, σε αρκετά σχολεια ακόμη? Θα πάρει αναπληρωτές μεσω ΕΣΠΑ και εκει?
μαριλου συγχαρητηρια!!!
Ανέλαβα υπηρεσία την Τετάρτη (πήγα δηλαδή και υπέγραψα στην Διεύθυνση). Στο σχολείο ξεκίνησα χθες. Παρουσιολόγιο δεν εμφανίστηκε αλλά ούτε ο Διευθυντής έκανε λόγο για την ύπαρξή του. Πιστεύω ότι είναι εντελώς τυπικό το θέμα. Μπορεί να το παρουσιάσουν αργότερα και να υπογράφουμε στο τέλος κάθε μήνα (σαν ωρομίσθιοι ένα πράγμα ). Οψόμεθα...... Και να σου πω την αλήθεια δεν με πολυαπασχολεί. Προς το παρόν με νοιάζει τι θα κάνω με τα πρωτάκια που τα έπαιξα χθες!!! Δεν παίζονται τα άτιμα!!!
ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ?http://www.esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=9751:if-paideiaspliri-ergasiaka-dikaiomata-stous-anaplirotes-meso&Itemid=1796
Παράθεση από: ninawire στις Οκτωβρίου 19, 2010, 11:14:13 amμαριλου συγχαρητηρια!!!Ευχαριστώ!Παράθεση από: panickos στις Οκτωβρίου 19, 2010, 08:57:49 amΑνέλαβα υπηρεσία την Τετάρτη (πήγα δηλαδή και υπέγραψα στην Διεύθυνση). Στο σχολείο ξεκίνησα χθες. Παρουσιολόγιο δεν εμφανίστηκε αλλά ούτε ο Διευθυντής έκανε λόγο για την ύπαρξή του. Πιστεύω ότι είναι εντελώς τυπικό το θέμα. Μπορεί να το παρουσιάσουν αργότερα και να υπογράφουμε στο τέλος κάθε μήνα (σαν ωρομίσθιοι ένα πράγμα ). Οψόμεθα...... Και να σου πω την αλήθεια δεν με πολυαπασχολεί. Προς το παρόν με νοιάζει τι θα κάνω με τα πρωτάκια που τα έπαιξα χθες!!! Δεν παίζονται τα άτιμα!!!Εγώ θέλω να τα ζουλήξω τα μαγουλάκια!Είναι γλύκα!Κατά τα άλλα, νομίζω ότι βοηθάει πολύ η σελίδα του Υπουργείου για τα αγγλικά σε πρώιμη ηλικία-έχει πολλές κ ενδιαφέρουσες δραστηριότητες!!
Παράθεση από: panickos στις Οκτωβρίου 19, 2010, 08:57:49 amΑνέλαβα υπηρεσία την Τετάρτη (πήγα δηλαδή και υπέγραψα στην Διεύθυνση). Στο σχολείο ξεκίνησα χθες. Παρουσιολόγιο δεν εμφανίστηκε αλλά ούτε ο Διευθυντής έκανε λόγο για την ύπαρξή του. Πιστεύω ότι είναι εντελώς τυπικό το θέμα. Μπορεί να το παρουσιάσουν αργότερα και να υπογράφουμε στο τέλος κάθε μήνα (σαν ωρομίσθιοι ένα πράγμα ). Οψόμεθα...... Και να σου πω την αλήθεια δεν με πολυαπασχολεί. Προς το παρόν με νοιάζει τι θα κάνω με τα πρωτάκια που τα έπαιξα χθες!!! Δεν παίζονται τα άτιμα!!!Εγώ θέλω να τα ζουλήξω τα μαγουλάκια!Είναι γλύκα!Κατά τα άλλα, νομίζω ότι βοηθάει πολύ η σελίδα του Υπουργείου για τα αγγλικά σε πρώιμη ηλικία-έχει πολλές κ ενδιαφέρουσες δραστηριότητες!!
μπορει καποιος να μας δωσει την ιστοσελιδα με το υλικο για τα πρωτακια?