0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Προς sofiam : Κατι έκανα λάθος στην απάντηση πριν.... Ηθελα να απαντησω λοιπον και δεν περάστηκε δε ξερω γιατι πως τα κενά μου είπαν ότι είναι σε ολοήμερο στην Δ' και Ε' Θεσσαλονίκης.... Τώρα πως γίνεται να υπάρχουν κενά και σε σχολείο στις Συκιές και να μη το λένε, δεν το καταλαβαίνω....
κι εμείς δηλαδη που περιμένουμε επόμενη φάση, θα έρθει σε κανέναν αιώνα, ε? Γνωστή μου μητέρα μου είπε ότι στον Πειραιά δεν έχει έρθει αγγλικών στο ολοήμερο ενώ ήρθαν άλλες ειδικότητες. Τι θα γίνει πια, πιστεύετε ότι του χρόνου θα τους συμφέρει να προσλάβουν αναπληρωτές με τον τρόπο που το έκαναν φέτος? Δηλαδη να μην καλούν οι διευθύνσεις? Πρέπει να τους γίνει μάθημα η φετινή χαοτική κατάσταση. Αμάν πια....
Λεφτά υπάρχουν -κενά υπάρχουν σοβαρότητα υπάρχει;;;;;;;;;
Παράθεση από: xristina_sk στις Νοεμβρίου 12, 2010, 12:25:48 pmΛεφτά υπάρχουν -κενά υπάρχουν σοβαρότητα υπάρχει;;;;;;;;;Ρητορική ερώτηση....... καλά κρασιά παιδιάαααααααααα και καλό σ/κ να έχουμε....από βδομάδα πάλι βλέπουμε τι μέλλει γενέσθαι!!!
planety, πάμε για next week............
Παράθεση από: ks10 στις Νοεμβρίου 12, 2010, 10:00:35 pmplanety, πάμε για next week............