0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
'Οποιος γνωρίζει ας απαντήσει υπεύθυνα σας παρακαλώ:Αν καλέσουν κάποιον ως ΑΜΩ (λέμε τώρα) και αρνηθεί τη θέση τι κύρωση έχει? Τι ακριβώς σημαίνει διαγραφή από τους φετινούς πίνακες? Θα ήμουν ευγνώμων αν κάποιος απαντήσει! Thank you!
Δε θέλω να σας απογοητεύσω αλλά τουλάχιστον Θεσσαλονίκη μειώνονται οι ώρες σε πολλά ολοήμερα γιατί έχει μειωθεί πολύ ο αριθμός των παιδιών που μένουν στο ολοήμερο. Εμένα μου έκοψαν 4 ώρες κι επειδή έψαχνε η Διεύθυνση πού να συμπληρώσω ωράριο, βρήκαν σε πρωινό κύκλο μιας και ό,τι δηλωμένα κενά αγγλικών υπήρχαν σε ολοήμερα δεν ίσχυαν πλέον.
Παράθεση από: panickos στις Νοεμβρίου 17, 2010, 01:52:01 pmΔε θέλω να σας απογοητεύσω αλλά τουλάχιστον Θεσσαλονίκη μειώνονται οι ώρες σε πολλά ολοήμερα γιατί έχει μειωθεί πολύ ο αριθμός των παιδιών που μένουν στο ολοήμερο. Εμένα μου έκοψαν 4 ώρες κι επειδή έψαχνε η Διεύθυνση πού να συμπληρώσω ωράριο, βρήκαν σε πρωινό κύκλο μιας και ό,τι δηλωμένα κενά αγγλικών υπήρχαν σε ολοήμερα δεν ίσχυαν πλέον.Ωραία μας έφτιαξες την μέρα!!!! Θεσσαλονίκη μιλάς για τα κενά μέσα στην πόλη να φανταστώ?
Παράθεση από: panickos στις Νοεμβρίου 17, 2010, 01:52:01 pmΔε θέλω να σας απογοητεύσω αλλά τουλάχιστον Θεσσαλονίκη μειώνονται οι ώρες σε πολλά ολοήμερα γιατί έχει μειωθεί πολύ ο αριθμός των παιδιών που μένουν στο ολοήμερο. Εμένα μου έκοψαν 4 ώρες κι επειδή έψαχνε η Διεύθυνση πού να συμπληρώσω ωράριο, βρήκαν σε πρωινό κύκλο μιας και ό,τι δηλωμένα κενά αγγλικών υπήρχαν σε ολοήμερα δεν ίσχυαν πλέον.Είναι σαν να το κάνουν επίτηδες, από την αρχή της χρονιάς δεν είχαν καλέσει ειδικότητες στα περισσότερα ολοήμερα και εκεί που θα είχαν δηλώσει οι γονείς τα παιδάκια να πηγαινουν στο ολοήμερο θα τα ξέγραψαν. Δεν θα καθόντουσαν να περιμένουν πότε το υπουργείο θα στείλει καθηγητές.... οπότε να τα αποτελέσματα....