0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 01:08:50 pmΠαράθεση από: spis στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 01:05:59 pmΤων αναπληρωτών σε εμάς δεν ανανεώθηκε αφού είναι μέσα ακόμα αυτοί που διορίστηκαν! Μην πανικοβάλεστε!!!δεν ειναι μεσα. μη σε μπερδευει ενα συγκεκριμενο επωνυμο, αλλη ειναι. εφυγε ο ΟΑΕΔ και ηρθαν τα ιδιωτικα. α ρε Ελλαδα!!!Τι θες να πεις, ότι φύγανε λίγοι του ΟΑΕΔ και μπήκαν των ιδιωτικών; Και τι σόι κλείδωμα πινάκων είναι αυτό;
Παράθεση από: spis στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 01:05:59 pmΤων αναπληρωτών σε εμάς δεν ανανεώθηκε αφού είναι μέσα ακόμα αυτοί που διορίστηκαν! Μην πανικοβάλεστε!!!δεν ειναι μεσα. μη σε μπερδευει ενα συγκεκριμενο επωνυμο, αλλη ειναι. εφυγε ο ΟΑΕΔ και ηρθαν τα ιδιωτικα. α ρε Ελλαδα!!!
Των αναπληρωτών σε εμάς δεν ανανεώθηκε αφού είναι μέσα ακόμα αυτοί που διορίστηκαν! Μην πανικοβάλεστε!!!
θεση 23 ειναι αντρας και μαλιστα απο ιδιωτικο και δε διοριστηκε φετος.εμενα ρωτας βρε αρκουδιτσα μου? και γω θα'θελα να μου απαντησει καποιος σ'αυτο!
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 01:13:23 pmθεση 23 ειναι αντρας και μαλιστα απο ιδιωτικο και δε διοριστηκε φετος.εμενα ρωτας βρε αρκουδιτσα μου? και γω θα'θελα να μου απαντησει καποιος σ'αυτο!Ποιόν πίνακα κοιτάς? Γιατί νομίζω ότι τα σώχρεψα(μπέρδεψα), που λέμε και εμείς οι Πόντιοι!!!
"Ξέρετε στο χώρο μας οι δάσκαλοι είναι με πολλά πτυχία (εννοώντας πληροφορικής, αισθητικής αγωγής, ξένων γλωσσών) και θα μπορούσαν να διδάξουν και αυτές τις ειδικότητες. Και είναι ένα άλλο θέμα που πρέπει κάποια στιγμή να δούμε..."Πρόκειται για τη σημερινή εκπομπή με το όνομα «ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» της ΝΕΤ, όπου είναι καλεσμένος ο κύριος Πάρης
απο ιδιωτικα ειναι Joanna μου, υπαρχει στηλη καπου μετα την ημερομηνια κτησης πτυχιου που το γραφει
Παράθεση από: mpesg στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 01:10:05 pm"Ξέρετε στο χώρο μας οι δάσκαλοι είναι με πολλά πτυχία (εννοώντας πληροφορικής, αισθητικής αγωγής, ξένων γλωσσών) και θα μπορούσαν να διδάξουν και αυτές τις ειδικότητες. Και είναι ένα άλλο θέμα που πρέπει κάποια στιγμή να δούμε..."Πρόκειται για τη σημερινή εκπομπή με το όνομα «ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» της ΝΕΤ, όπου είναι καλεσμένος ο κύριος Πάρης
Παράθεση από: spis στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 01:21:32 pmΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 01:13:23 pmθεση 23 ειναι αντρας και μαλιστα απο ιδιωτικο και δε διοριστηκε φετος.εμενα ρωτας βρε αρκουδιτσα μου? και γω θα'θελα να μου απαντησει καποιος σ'αυτο!Ποιόν πίνακα κοιτάς? Γιατί νομίζω ότι τα σώχρεψα(μπέρδεψα), που λέμε και εμείς οι Πόντιοι!!!τον πινακα των αναπληρωτων...εσυ ποιον κοιτας? Θα δεις σε ποιά θέση είμαι και εγώ? Έχω 33,831 μόριαμας εχει χαζεψει ολους αυτο το υπουργειο!!!