0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
περσι το ανεφεραν...λες φετος να μας το κραταν για εκπληξη και να μας το λενε με το που φτανουμε στις διευθυνσεις?!
ψιλοπραγματα δηλαδη!!! συμβαση εν λευκω, απληρωτοι μηνες, παρουσιολογια...παλι καλα που δεν ειχε και ποινολογια!
Επίσης σχετικά με τις περσινές φάσεις: η α' φάση της Α/θμιας ήταν μέω κρατικού προυπολογισμού και οι υπόλοιπες μέσω ΕΣΠΑ. Νομίζω ότι όλες οι φάσεις της
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 12:04:51 amπερσι το ανεφεραν...λες φετος να μας το κραταν για εκπληξη και να μας το λενε με το που φτανουμε στις διευθυνσεις?! giota8, οταν πήρες σήμερα τηλέφωνο για να ρωτήσεις για αναπληρωτές, ρώτησες συγκεκριμένα για τον κλάδο μας ή γενικά για όλες τις ειδικότητες?
σημερα που κατάθεσα την αιτηση μου στα ιεκ δεν μου αναγνωρισαν την προυπηρεσια στα σδε ως δευτεροβαθμια αλλα ως ιδιωτικη εκπαιδευση και οταν διαμαρτυρηθηκα με εστειλαν στην διευθυντρια που μου ειπε οτι το ιδεκε ειναι νομικο προσωπο ιδιωτικου δικαιου και τους ενημερωσαν απο το ιδεκε να αναγνωριζουν την προυπηρεσια σαν ιδωτικη και οχι β/θια.........επαθα ενα σοκ
Παράθεση από: mpesg στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 09:04:24 pmσημερα που κατάθεσα την αιτηση μου στα ιεκ δεν μου αναγνωρισαν την προυπηρεσια στα σδε ως δευτεροβαθμια αλλα ως ιδιωτικη εκπαιδευση και οταν διαμαρτυρηθηκα με εστειλαν στην διευθυντρια που μου ειπε οτι το ιδεκε ειναι νομικο προσωπο ιδιωτικου δικαιου και τους ενημερωσαν απο το ιδεκε να αναγνωριζουν την προυπηρεσια σαν ιδωτικη και οχι β/θια.........επαθα ενα σοκ αν ειναι δυνατον!!! τι ειναι αυτο παλι? την αναγνωριζουν στον πινακα αναπληρωτων αλλα οχι στο ΙΕΚ?