0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 11:58:52 pmψιλοπραγματα δηλαδη!!! συμβαση εν λευκω, απληρωτοι μηνες, παρουσιολογια...παλι καλα που δεν ειχε και ποινολογια!Έλα βρε, τα συνηθισμένα...
ψιλοπραγματα δηλαδη!!! συμβαση εν λευκω, απληρωτοι μηνες, παρουσιολογια...παλι καλα που δεν ειχε και ποινολογια!
Καλημέρα. Να σας ρωτήσω το εξής: την προηγούμενη βδομάδα είδα ότι στον πίνακα αναπληρωτών αντί να προχωρήσω κάποιες θέσεις λόγω διορισμών, πήγα πίσω 6 θέσεις. Πήρα στο Υπουργείο και μου είπαν ότι μπήκαν μπροστά καινούρια άτομα ειδικής κατηγορίας. Χθες μπήκα και βλέπω ότι ξαναάλλαξα θέση και τώρα ανέβηκα 8 θέσεις. Ποιοι έφυγαν;
Παράθεση από: panickos στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 11:55:18 amΚαλημέρα. Να σας ρωτήσω το εξής: την προηγούμενη βδομάδα είδα ότι στον πίνακα αναπληρωτών αντί να προχωρήσω κάποιες θέσεις λόγω διορισμών, πήγα πίσω 6 θέσεις. Πήρα στο Υπουργείο και μου είπαν ότι μπήκαν μπροστά καινούρια άτομα ειδικής κατηγορίας. Χθες μπήκα και βλέπω ότι ξαναάλλαξα θέση και τώρα ανέβηκα 8 θέσεις. Ποιοι έφυγαν;ο πινακας λειτουργει σαν θερμομετρο η ασανσερ...
Άτιμη κοινωνία... άλλους τους ανεβάζεις (στο πίνακα) κι άλλους τους κατεβάζεις.StavroulaV Χρόνια πολλά, btw. Και σ' όλους τους Σταύρους/Σταυρούλες.
καλημερα,μπορω να δω καπου μεχρι που πηρανε στον πινακα στη γ φαση??
Παράθεση από: constantina στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 01:01:28 pmκαλημερα,μπορω να δω καπου μεχρι που πηρανε στον πινακα στη γ φαση??αν δεν κάνω λάθος, στην γ φάση έφτασαν μέχρι το 900+...δεν είμαι όμως και 100% σίγουρη!!!