0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: aphrodite στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 02:39:10 pmΑφού το λένε όλοι-και ο Μπάμπης ο Σουγιάς και ο Νίκος ο Πεταλούδας-ότι από την άλλη βδομάδα και αν... Τι περιμένουμε; Ας πούμε τέλος του μήνα να είμαστε μέσα. Για το μόνο που στενοχωριέμαι είναι που ΑΝ φύγω αρχές Οκτώβρη, θα χάσω το υπέροχο εορταστικό πενθήμερο εδώ, στη Θεσσαλονίκη!!! Να πάρει! ξερεις το τηλεφωνο τους να τους παρω κι αυτους μπας και μου πουν τιποτα καινουριο?
Αφού το λένε όλοι-και ο Μπάμπης ο Σουγιάς και ο Νίκος ο Πεταλούδας-ότι από την άλλη βδομάδα και αν... Τι περιμένουμε; Ας πούμε τέλος του μήνα να είμαστε μέσα. Για το μόνο που στενοχωριέμαι είναι που ΑΝ φύγω αρχές Οκτώβρη, θα χάσω το υπέροχο εορταστικό πενθήμερο εδώ, στη Θεσσαλονίκη!!! Να πάρει!
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 03:11:51 pmΠαράθεση από: aphrodite στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 02:39:10 pmΑφού το λένε όλοι-και ο Μπάμπης ο Σουγιάς και ο Νίκος ο Πεταλούδας-ότι από την άλλη βδομάδα και αν... Τι περιμένουμε; Ας πούμε τέλος του μήνα να είμαστε μέσα. Για το μόνο που στενοχωριέμαι είναι που ΑΝ φύγω αρχές Οκτώβρη, θα χάσω το υπέροχο εορταστικό πενθήμερο εδώ, στη Θεσσαλονίκη!!! Να πάρει! ξερεις το τηλεφωνο τους να τους παρω κι αυτους μπας και μου πουν τιποτα καινουριο?οποιος θέλει να τηλεφωνήσει ξανά τα τηλ είναι τα εξης: 21034430842103443117 2103443304
spyris: «και μπορώ να σου πω με απόλυτη βεβαιότητα ότι τοποθετήθηκε στην Ελούντα»Και κατασκοπεία!!! Μωρέ, τόσα ταλέντα έχουμε κι εμείς περιμένουμε να μας καλέσουν αναπληρωτές... Ε, τα θέλει ο ... μας!! Μπα, giota8 μου, ό,τι ξέρουμε εμείς, ξέρουν κι αυτοί! (Διακρίνω έναν μικρό ρατσισμό απέναντι στα παιδιά; ) ΥΓ. Πολύ καλή ιδέα η άνωθεν-μόλις διάβασα και ένα άρθρο για τον εθελοντισμό!! Έφυγα για καταγραφή...
πηραααααααααααααααααλοιπον, απο βδομαδα, προς το τελος, μαλλον θα καλεσει η α/βαθμια. θα γινουν πρωτα οι αποσπασεις και μετα. για δευτεροβαθμια δεν ξερει ακομα. ρωτησα για κενα αν υπαρχουν αλλα δεν ηξερε να μου πει. αυτα. τουλαχιστον ηταν πολυ ευγενικος!
Φαντάζομαι τους διάλογους:-Γιές πλίζ αϊ γουλντ λάικ το ινκουάιρ αμπάουτ δε αππόιντμεντς οβ δε ίνγκλις τίτσερζ-Α, φρομ γουίκ, φρομ γουίκ-θένκ γιου-νο πρόμπλεμ.
Παράθεση από: Giannis1 στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 03:34:30 pmΦαντάζομαι τους διάλογους:-Γιές πλίζ αϊ γουλντ λάικ το ινκουάιρ αμπάουτ δε αππόιντμεντς οβ δε ίνγκλις τίτσερζ-Α, φρομ γουίκ, φρομ γουίκ-θένκ γιου-νο πρόμπλεμ. Είσαι τέρας!
Παράθεση από: Giannis1 στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 03:34:30 pmΦαντάζομαι τους διάλογους:-Γιές πλίζ αϊ γουλντ λάικ το ινκουάιρ αμπάουτ δε αππόιντμεντς οβ δε ίνγκλις τίτσερζ-Α, φρομ γουίκ, φρομ γουίκ-θένκ γιου-νο πρόμπλεμ. Είσαι τέρας! Και μάλιστα, τέρας-στρουθοκάμηλος!