0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα! ποια 961 εννοείς??
Τέλος, σκέφτομαι ότι το κάνεις πια όλο αυτό για κάποια μόρια στον ΑΣΕΠ. Αλλά πότε θα γίνει ΑΣΕΠ για την ειδικότητά μας;
Όταν εξαντληθούν οι διοριστέοι του προηγούμενου ΑΣΕΠ. Και με τους ρυθμούς που πάει (βλ. 16 φέτος--μαζί με το 40%), μάλλον σε καμιά δεκαετία.
Να σου πω την αλήθεια, καθόλου ρητορικό και θα ήθελα να το συζητήσουμε. Δεν ξέρω αν χρειάζεται ν' αλλάξουμε νήμα. Όπως και να 'χει, έχεις δίκιο. Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό μιας που ήμουν σε μικρό νησί και δεν χρειάστηκα αυτοκίνητο. Επίσης, κλήθηκα στην Α φάση κι έτσι πληρωνόμουν από κρατικό προϋπολογισμό και χωρίς κάποια καθυστέρηση.
Παράθεση από: aphrodite στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 12:10:30 pmΝα σου πω την αλήθεια, καθόλου ρητορικό και θα ήθελα να το συζητήσουμε. Δεν ξέρω αν χρειάζεται ν' αλλάξουμε νήμα. Όπως και να 'χει, έχεις δίκιο. Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό μιας που ήμουν σε μικρό νησί και δεν χρειάστηκα αυτοκίνητο. Επίσης, κλήθηκα στην Α φάση κι έτσι πληρωνόμουν από κρατικό προϋπολογισμό και χωρίς κάποια καθυστέρηση.
Παράθεση από: stavroula06 στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 12:07:34 pmΚαλημέρα! ποια 961 εννοείς?? τα ολοημερα πιλοτικα
Παράθεση από: nandiap στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 01:12:13 pmΠαράθεση από: aphrodite στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 12:10:30 pmΝα σου πω την αλήθεια, καθόλου ρητορικό και θα ήθελα να το συζητήσουμε. Δεν ξέρω αν χρειάζεται ν' αλλάξουμε νήμα. Όπως και να 'χει, έχεις δίκιο. Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό μιας που ήμουν σε μικρό νησί και δεν χρειάστηκα αυτοκίνητο. Επίσης, κλήθηκα στην Α φάση κι έτσι πληρωνόμουν από κρατικό προϋπολογισμό και χωρίς κάποια καθυστέρηση.