0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμφωνούμε, συμφωνούμε αλλά τπτ δραστικό δεν κάνουμε (και για μένα τα λέω!). Μόλις μας καλέσουν, θα πάμε!!! By the way, πού είναι η giota8 σήμερα; Άμα λείπει η μάνα, δεν κουνιέται φύλλο όλη την εβδομάδα!!!
Παιδιά, να σας ρωτήσω, τα δικαιολογητικά που θα πρέπει ξανά-μανά να καταθέσουμε αν προσληφθούμε, θα είναι αυτά, όπως λέει το alfavita;(Κάνω copy-paste):1. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο πτυχίου2. Επικυρωμένη βεβαίωση αναλυτικής βαθμολογίας (Από πότε αυτό; Και πώς μπορούμε να την πάρουμε, αν το Πανεπιστήμιο είναι μακριά από τον τόπο διαμονής μας;)3. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο ταυτότητας4. Α.Φ.Μ. (Φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος εφορίας)5. Επικυρωμένα φωτοαντίγραφα βεβαιώσεων προϋπηρεσίας6. Πιστοποιητικό υγείας από την Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή (τηλ: 2613620701)7. Αριθμός Μητρώου Ασφαλισμένου και ΑΜΚΑ (Φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου ΙΚΑ)8. Φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας βιβλιαρίου Εθνικής Τράπεζας όπου αναγράφεται ο αριθμός IBAN και το όνομα του δικαιούχου Αναπληρωτή Εκπαιδευτικού9. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (για έγγαμους)10.
Παράθεση από: Joanna Bear στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 03:03:53 pmΠαιδιά, να σας ρωτήσω, τα δικαιολογητικά που θα πρέπει ξανά-μανά να καταθέσουμε αν προσληφθούμε, θα είναι αυτά, όπως λέει το alfavita;(Κάνω copy-paste):1. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο πτυχίου2. Επικυρωμένη βεβαίωση αναλυτικής βαθμολογίας (Από πότε αυτό; Και πώς μπορούμε να την πάρουμε, αν το Πανεπιστήμιο είναι μακριά από τον τόπο διαμονής μας;)3. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο ταυτότητας4. Α.Φ.Μ. (Φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος εφορίας)5. Επικυρωμένα φωτοαντίγραφα βεβαιώσεων προϋπηρεσίας6. Πιστοποιητικό υγείας από την Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή (τηλ: 2613620701)7. Αριθμός Μητρώου Ασφαλισμένου και ΑΜΚΑ (Φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου ΙΚΑ)8. Φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας βιβλιαρίου Εθνικής Τράπεζας όπου αναγράφεται ο αριθμός IBAN και το όνομα του δικαιούχου Αναπληρωτή Εκπαιδευτικού9. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (για έγγαμους)10.
To 2 πρώτη φορά το ακούω. Μάλλον εννοεί μία βεβαίωση όπου φαίνεται ο βαθμός πτυχίου(όχι απλά το "καλώς'"λίαν καλώς,'άριστα" του πτυχίου) όχι αναλυτική με όλα τα μαθήματα. Μας είχαν δώσει ένα τέτοιο χαρτί την ημέρα της ορκωμοσίας μαζί με το πτυχίο. Πάντως ίσως μπορείς αν το αναζητήσεις μέσω ΚΕΠ.Δηλ κάνε μία αίτηση στο ΚΕΠ κ εκείνοι αναλαμβάνουν να το βρούν.Για άλλα πιστοποιητικά γίνεται το γνωρίζω.Το 12 δεν έχω ιδέα τι είναι. Μήπως έχει σχέση με την απογραφή πληθυσμού που έγινε φέτος;Επίσης γιατί ζητούν το 10; Δεν καταλαβαίνω; Η εντοποιότητα ευνοείται; Αφού υπάρχει η σειρά δήλωσης προτήμησης περιοχής όταν κάνουμε τις αιτήσεις το καλοκαίρι.Μπράβο πάνως σε θαυμάζω για την ψυχραιμία σου. Έσω έτοιμη που λένε
Παράθεση από: mpesg στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 03:09:26 pmΠαράθεση από: Joanna Bear στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 03:03:53 pmΠαιδιά, να σας ρωτήσω, τα δικαιολογητικά που θα πρέπει ξανά-μανά να καταθέσουμε αν προσληφθούμε, θα είναι αυτά, όπως λέει το alfavita;(Κάνω copy-paste):1. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο πτυχίου2. Επικυρωμένη βεβαίωση αναλυτικής βαθμολογίας (Από πότε αυτό; Και πώς μπορούμε να την πάρουμε, αν το Πανεπιστήμιο είναι μακριά από τον τόπο διαμονής μας;)3. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο ταυτότητας4. Α.Φ.Μ. (Φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος εφορίας)5. Επικυρωμένα φωτοαντίγραφα βεβαιώσεων προϋπηρεσίας6. Πιστοποιητικό υγείας από την Πρωτοβάθμια Υγειονομική Επιτροπή (τηλ: 2613620701)7. Αριθμός Μητρώου Ασφαλισμένου και ΑΜΚΑ (Φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου ΙΚΑ)8. Φωτοαντίγραφο της πρώτης σελίδας βιβλιαρίου Εθνικής Τράπεζας όπου αναγράφεται ο αριθμός IBAN και το όνομα του δικαιούχου Αναπληρωτή Εκπαιδευτικού9. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (για έγγαμους)10.
Δειτε και αυτο ...στο οποιο γινεται αναφορα για τους ΠΕ06 και το παρουσιολογιο...www.esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=14334:anaplirotes-entipa-simbaseon-kai-parousiologion-ekpaideitikon