0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγγνωμη αλλα τα εβγαλε λιγο αλαμπουρνεζικα ...λογω του copy paste
Παράθεση από: Τάνια84 στις Σεπτεμβρίου 20, 2011, 12:26:53 pmΔεν μου τους ανοίγει!!!Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένη?Συνολικές αποσπάσεις (από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΠΕ) από
Δεν μου τους ανοίγει!!!Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένη?
Tους στελνει σε αλλες περιφερειακες διευθυνσεις για τοποθετηση σε κενα των σχολειων της αρμοδιοτητας τους .
Κι ενω ξεροσταλιαζουμε για την Α' φαση στον κλαδο μας δειτε κι αυτο...."Ο Μπράτης είπε ότι η Γ' φάση θα ανακοινωθεί μάλλον τη Δευτέρα 26/9. Και ο Καψαλάκης είπε ότι θα κληθούν πάνω από 500 δάσκαλοι και πάνω από 500 νηπιαγωγοί. Αυτό εννοούσε με το "σαν βάση το 500". Δηλαδή θα είναι παραπάνω τα άτομα."Τα συμπερασματα δικα σας .....
Εντάξει παιδιά...Καιρός να αρχίσουμε να κολλάμε χαρτάκια για ιδιαίτερα στους δρόμους!!!Με χαμηλή τιμή και πολυετή εμπειρία!!! (Είμαι και μόνο 27 χρονών,δεν θα πιστέψει κανείς ότι έχω πολυετή εμπειρία!!!)
Παράθεση από: katkat στις Σεπτεμβρίου 20, 2011, 01:09:32 pmΚι ενω ξεροσταλιαζουμε για την Α' φαση στον κλαδο μας δειτε κι αυτο...."Ο Μπράτης είπε ότι η Γ' φάση θα ανακοινωθεί μάλλον τη Δευτέρα 26/9. Και ο Καψαλάκης είπε ότι θα κληθούν πάνω από 500 δάσκαλοι και πάνω από 500 νηπιαγωγοί. Αυτό εννοούσε με το "σαν βάση το 500". Δηλαδή θα είναι παραπάνω τα άτομα."Τα συμπερασματα δικα σας .....Κάτι τέτοιες ώρες χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο που δεν είχα δηλώσει πρώτα το παιδαγωγικό δημοτικής!!!
Παράθεση από: Τάνια84 στις Σεπτεμβρίου 20, 2011, 01:06:42 pmΕντάξει παιδιά...Καιρός να αρχίσουμε να κολλάμε χαρτάκια για ιδιαίτερα στους δρόμους!!!Με χαμηλή τιμή και πολυετή εμπειρία!!! (Είμαι και μόνο 27 χρονών,δεν θα πιστέψει κανείς ότι έχω πολυετή εμπειρία!!!) Λοιπον ας πω κι εγω κατι που βιωνω πολυ εντονα τις τελευταιες ημερες. Ειμαι σιγουρη οτι οι γονεις ολων εδωσαν στον καθενα απο εμας τα εφοδια για να κανουμε (υποτιθεται) μια πιο αξιοπρεπη δουλεια απο εκεινους εχοντας μορφωση και για να ζησουμε καλυτερα.