0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Τάνια84 στις Σεπτεμβρίου 20, 2011, 01:06:42 pmΕντάξει παιδιά...Καιρός να αρχίσουμε να κολλάμε χαρτάκια για ιδιαίτερα στους δρόμους!!!Με χαμηλή τιμή και πολυετή εμπειρία!!! (Είμαι και μόνο 27 χρονών,δεν θα πιστέψει κανείς ότι έχω πολυετή εμπειρία!!!) Λοιπον ας πω κι εγω κατι που βιωνω πολυ εντονα τις τελευταιες ημερες. Ειμαι σιγουρη οτι οι γονεις ολων εδωσαν στον καθενα απο εμας τα εφοδια για να κανουμε (υποτιθεται) μια πιο αξιοπρεπη δουλεια απο εκεινους εχοντας μορφωση και για να ζησουμε καλυτερα.
Εντάξει παιδιά...Καιρός να αρχίσουμε να κολλάμε χαρτάκια για ιδιαίτερα στους δρόμους!!!Με χαμηλή τιμή και πολυετή εμπειρία!!! (Είμαι και μόνο 27 χρονών,δεν θα πιστέψει κανείς ότι έχω πολυετή εμπειρία!!!)
Ερώτηση: δημοτικό με 3 τμήματα στην α' και από 2 στις υπόλοιπες πόσους καθηγητές αγγλικών χρειάζεται?
ότι θα μας καλέσουν, θα μας καλέσουν.Απλά όπως είπατε θα είμαστε μέσω ΕΣΠΑ, και όχι απο κρατικό προυπολογισμό.
εχω κολλησει τοση ωρα και λεω ποιος διαολος ειναι αυτος ο Μπατης!!! παει το'χασα!