0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Giannis1 στις Σεπτεμβρίου 20, 2011, 09:41:38 pmΠαράθεση από: katkat στις Σεπτεμβρίου 20, 2011, 08:15:54 pmΑντε ας ελαφρυνουμε λιγο το κλιμα...Εχω σωμα χελι και ματι τσακιρικο .....απο φωνη δε ....αηδονι .....Λετε να βρω την τυχη μου σε κανα μπουζουξιδικο της Γερμανιας
Παράθεση από: katkat στις Σεπτεμβρίου 20, 2011, 08:15:54 pmΑντε ας ελαφρυνουμε λιγο το κλιμα...Εχω σωμα χελι και ματι τσακιρικο .....απο φωνη δε ....αηδονι .....Λετε να βρω την τυχη μου σε κανα μπουζουξιδικο της Γερμανιας
Αντε ας ελαφρυνουμε λιγο το κλιμα...Εχω σωμα χελι και ματι τσακιρικο .....απο φωνη δε ....αηδονι .....Λετε να βρω την τυχη μου σε κανα μπουζουξιδικο της Γερμανιας
και στην πλατη να υποθεσω ε ? αληθεια πως διδασκεις το δασος στα Αγγλικα?(δειχνεις την πλατη σου ας πουμε ?? )
η αισιοδοξια σου μ'εχει στειλει αδιαβαστη!
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 20, 2011, 08:14:39 pmη αισιοδοξια σου μ'εχει στειλει αδιαβαστη! Μπα, μάλλον άγνοια είναι. Πρώτη φορά δηλώνω και νομίζω ότι θα πιάσει η "τύχη του πρωτάρη", λες και παίζω 31!!!
οχι πολλα αλλα αυτο παλι...."εκπαιδευτικό προσωπικό με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου" τεβε και κει?
Παράθεση από: catwoman στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 12:24:37 pmοχι πολλα αλλα αυτο παλι...."εκπαιδευτικό προσωπικό με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου" τεβε και κει?Δε νομίζω. Αυτό δεν ήμασταν και μέχρι τώρα που είχαμε ΙΚΑ;