0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: catwoman στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 12:24:37 pmοχι πολλα αλλα αυτο παλι...."εκπαιδευτικό προσωπικό με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου" τεβε και κει?την επομενη χρονια και οι ωρομισθιοι και οι αναπληρωτες θα εχουν τεβε
οχι πολλα αλλα αυτο παλι...."εκπαιδευτικό προσωπικό με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου" τεβε και κει?
αυτό που ποσταρες fgtn που το βρήκες? έκαναν ανακοίνωση?
Δηλαδη μόνο για τα 961 θα πάρουν αναπληρωτές? Τα ολοήμερα σε ποιο πρόγραμμα ανήκουν? Μήπως ανήκουν στο III. «Ενίσχυση της διδασκαλίας ξένης γλώσσας στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση», για την ειδικότητα της Αγγλικής Γλώσσας (ΠΕ06), στους Άξονες Προτεραιότητας 1, 2 και 3 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια
Παράθεση από: ks10 στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 01:07:05 pmΔηλαδη μόνο για τα 961 θα πάρουν αναπληρωτές? Τα ολοήμερα σε ποιο πρόγραμμα ανήκουν? Μήπως ανήκουν στο III. «Ενίσχυση της διδασκαλίας ξένης γλώσσας στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση», για την ειδικότητα της Αγγλικής Γλώσσας (ΠΕ06), στους Άξονες Προτεραιότητας 1, 2 και 3 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια
Αυτό το έγγραφο, αν κατάλαβα καλά, αναφέρει ποιοι θα προσληφθούν μέσω ΕΣΠΑ. Ίσως για τα άλλα οι προσλήψεις είναι από τον κρατικό προυπολογισμό (αστείο, θα μου πείτε! αφού χρήματα δεν υπάρχουν).
Συνάδελφοι μη σας πιάνει πανικός!Και πέρυσι η προσλήψεις μέσω ΕΣΠΑ έγιναν μόνο για την κάλυψη των αναγκών στα ολοήμερα στην φαση που ήμουν εγω στα μέσα Οκτώβρη...Ωστόσο επειδή ήταν ΑΚΩ μας δώσαν 12 ώρες σε πρωινό εκεί όπου υπήρχαν κενά και τις υπόλοιπες ώρες ολοήμερο.Στο Νομό Σερρών έτσι είχε γίνει πέρυσι...Μπορεί δηλαδή να πάρουν αναπληρωτές ΕΣΠΑ για ολοήμερα και να είναι πλήρους ωραρίου!!!Η να πάρουν για τα 961 σχολεια και να συμπληρώνουμε ώρες και αλλου!!!