0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδη μόνο για τα 961 θα πάρουν αναπληρωτές? Τα ολοήμερα σε ποιο πρόγραμμα ανήκουν? Μήπως ανήκουν στο III. «Ενίσχυση της διδασκαλίας ξένης γλώσσας στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση», για την ειδικότητα της Αγγλικής Γλώσσας (ΠΕ06), στους Άξονες Προτεραιότητας 1, 2 και 3 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια
Παράθεση από: ks10 στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 01:07:05 pmΔηλαδη μόνο για τα 961 θα πάρουν αναπληρωτές? Τα ολοήμερα σε ποιο πρόγραμμα ανήκουν? Μήπως ανήκουν στο III. «Ενίσχυση της διδασκαλίας ξένης γλώσσας στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση», για την ειδικότητα της Αγγλικής Γλώσσας (ΠΕ06), στους Άξονες Προτεραιότητας 1, 2 και 3 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια
Απ'την άλλη πάλι, δεν δούλεψα σε πιλοτικό, αναπλήρωσα κανονικότατο κενό εγκύου στο πρωινό ωράριο. Και ήμουν μέσω ΕΣΠΑ, πλήρους ωραρίου...Οι δε συνάδελφοι που δούλεψαν ΚΑΙ σε ολοήμερα και έχω την εντύπωση ΚΑΙ σε πιλοτικά, στην ίδια φάση με μένα ήταν... Μπα, ks10, νομίζω ότι θα προσλάβουν και θα τους χώσουν όπου βολέψει, για να μπαλώσουν κενά. Μάλλον τυπικές βρίσκω αυτές τις ανακοινώσεις, εδώ ΕΣΠΑ για πιλοτικά, εκεί για ολοήμερα, εκεί για πρωινά, εκεί για πρωινά συν ολοήμερα, ό,τι λάχει... Αχταρμάς... Μόνο να μας πανικοβάλλουν είναι...
Παράθεση από: Joanna Bear στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 04:34:13 pmΑπ'την άλλη πάλι, δεν δούλεψα σε πιλοτικό, αναπλήρωσα κανονικότατο κενό εγκύου στο πρωινό ωράριο. Και ήμουν μέσω ΕΣΠΑ, πλήρους ωραρίου...Οι δε συνάδελφοι που δούλεψαν ΚΑΙ σε ολοήμερα και έχω την εντύπωση ΚΑΙ σε πιλοτικά, στην ίδια φάση με μένα ήταν... Μπα, ks10, νομίζω ότι θα προσλάβουν και θα τους χώσουν όπου βολέψει, για να μπαλώσουν κενά. Μάλλον τυπικές βρίσκω αυτές τις ανακοινώσεις, εδώ ΕΣΠΑ για πιλοτικά, εκεί για ολοήμερα, εκεί για πρωινά, εκεί για πρωινά συν ολοήμερα, ό,τι λάχει... Αχταρμάς... Μόνο να μας πανικοβάλλουν είναι...υπομονη να εχουμε λοιπον και βλέπουμε.....
Το οτι θα πάρουν και απο τον κλαδο μας καθηγητές απο τον πίνακα σύμφωνα στο πλαίσιο πράξης 'Ζωνη Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας' δεν πιστεύετε οτι τουλάχιστον θα κρατήσει τις προσλήψεις στα ίδια επίπεδα με τα περσινά;΄
Παράθεση από: new_pe06 στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 05:06:19 pmΤο οτι θα πάρουν και απο τον κλαδο μας καθηγητές απο τον πίνακα σύμφωνα στο πλαίσιο πράξης 'Ζωνη Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας' δεν πιστεύετε οτι τουλάχιστον θα κρατήσει τις προσλήψεις στα ίδια επίπεδα με τα περσινά;΄Δε νομίζω να πάρει αρκετούς (που δύσκολο το κόβω και για ελάχιστους) από τον κλάδο μας για τα ΖΕΠ. Καθαρά προσωπική άποψη.
Παράθεση από: MissPE06 στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 05:10:01 pmΠαράθεση από: new_pe06 στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 05:06:19 pmΤο οτι θα πάρουν και απο τον κλαδο μας καθηγητές απο τον πίνακα σύμφωνα στο πλαίσιο πράξης 'Ζωνη Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας' δεν πιστεύετε οτι τουλάχιστον θα κρατήσει τις προσλήψεις στα ίδια επίπεδα με τα περσινά;΄Δε νομίζω να πάρει αρκετούς (που δύσκολο το κόβω και για ελάχιστους) από τον κλάδο μας για τα ΖΕΠ. Καθαρά προσωπική άποψη. Γιατί; (δεν ξέρω καθόλου απο ΖΕΠ)Πρόκειται για προγράμματα όπου υπάρχουν π.χ. τσιγγανόπαιδα ή μαθητές που δε γνωρίζουν καλά την ελληνική. Γι' αυτό το λόγο σκέφτομαι ότι λογικά θα δίνουν έμφαση σε άλλα μαθήματα κι όχι στα Αγγλικά. Ξαναλέω ότι είναι καθαρά προσωπική άποψη. Αν κάποιος συνάδελφος γνωρίζει κάτι διαφορετικό, ας μας ενημερώσει.
Ουτε κι εγω γνωριζω για τα ΖΕΠ.Νομιζω ειναι ενας νεος θεσμος αλλα εχω εμπειρια απο σχολειο που ηταν αρκετα τσιγγανοπαιδα.Λοιπον τα παιδια αυτα ειναι εξαιρετικα εξυπνα και μαλιστα με πολυ ορεξη για να μαθουν Αγγλικα.Ο λογος ειναι επειδη δεν εχουν χρηματα για φροντιστηρια και ετσι προσπαθουν να ¨αρπαξουν" οτι μπορουν και να μαθουν απο το σχολειο Αγγλικα.Μια μητερα μαλιστα ενος τσιγγανοπαιδου μου ειχε πει και το εξης ...Θελουμε να μαθουν λιγες κουβεντες στα Αγγλικα γιατι στα νησια στα πανηγυρια ερχονται και τουριστες και πρεπει να ξερουν να λενε δυο κουβεντες στα Αγγλικα.Φοβερο ε? Παντως πραγματι αξιζει κανεις να αφιερωσει χρονο σε παιδια που δεν εχουν την πολυτελεια φροντιστηριων η ιδιαιτερου ....
Ουτε κι εγω γνωριζω για τα ΖΕΠ.Νομιζω ειναι ενας νεος θεσμος αλλα εχω εμπειρια απο σχολειο που ηταν αρκετα τσιγγανοπαιδα.Λοιπον τα παιδια αυτα ειναι εξαιρετικα εξυπνα και μαλιστα με πολυ ορεξη για να μαθουν Αγγλικα.Ο λογος ειναι επειδη δεν εχουν χρηματα για φροντιστηρια και ετσι προσπαθουν να ¨αρπαξουν" οτι μπορουν και να μαθουν απο το σχολειο Αγγλικα.Μια μητερα μαλιστα ενος τσιγγανοπαιδου μου ειχε πει και το εξης ...Θελουμε να μαθουν λιγες κουβεντες στα Αγγλικα γιατι στα νησια στα πανηγυρια ερχονται και τουριστες και πρεπει να ξερουν να λενε δυο κουβεντες στα Αγγλικα.Φοβερο ε? ;)Παντως πραγματι αξιζει κανεις να αφιερωσει χρονο σε παιδια που δεν εχουν την πολυτελεια φροντιστηριων η ιδιαιτερου ....
Παράθεση από: katkat στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 05:26:12 pmΟυτε κι εγω γνωριζω για τα ΖΕΠ.Νομιζω ειναι ενας νεος θεσμος αλλα εχω εμπειρια απο σχολειο που ηταν αρκετα τσιγγανοπαιδα.Λοιπον τα παιδια αυτα ειναι εξαιρετικα εξυπνα και μαλιστα με πολυ ορεξη για να μαθουν Αγγλικα.Ο λογος ειναι επειδη δεν εχουν χρηματα για φροντιστηρια και ετσι προσπαθουν να ¨αρπαξουν" οτι μπορουν και να μαθουν απο το σχολειο Αγγλικα.Μια μητερα μαλιστα ενος τσιγγανοπαιδου μου ειχε πει και το εξης ...Θελουμε να μαθουν λιγες κουβεντες στα Αγγλικα γιατι στα νησια στα πανηγυρια ερχονται και τουριστες και πρεπει να ξερουν να λενε δυο κουβεντες στα Αγγλικα.Φοβερο ε? Παντως πραγματι αξιζει κανεις να αφιερωσει χρονο σε παιδια που δεν εχουν την πολυτελεια φροντιστηριων η ιδιαιτερου .... Σαφώς! Και τότε νιώθεις έντονα ότι παράγεις έργο. Μακάρι να πάρουν και καθηγητές Αγγλικών και στα ΖΕΠ, λοιπόν.