0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ε, σταματήστε πια να θέλετε να με διώξετε!!! I like binelike!
gianni ωραία η ιδέα σου με το binelike! Να το κάνεις πράξη και να γίνουμε μέλη στη σελίδα σου μπας κ ξεδώσουμε εκεί...
Παράθεση από: ks10 στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 09:40:08 pmgianni ωραία η ιδέα σου με το binelike! Να το κάνεις πράξη και να γίνουμε μέλη στη σελίδα σου μπας κ ξεδώσουμε εκεί... Xμ, θα μπορούσαμε να ιδρύσουμε κι ένα facetsabook που θα είναι ιστοτοπος κοινωνικής δικτύωσης αποκλειστικά για τέτοιου είδους "φιλοφρονήσεις". Πλάκα πλάκα, θα είχε αρκετή επιτυχία.
Γκρούπ μπινελίκινγκ. Θα μπορούσε να προστεθεί και μια επιλογή στο Facebook "binelike" για τους φίλους της τεχνολογίας.
σχετικο, ασχετο,,,,, ειδατε οτι οι αποσπασεις θα βγουν απο παρασκευη και επειτα? ποσο ακομη θα περιμενουμε?? ελεος πια!!!! με ρωτησε ενας γνωστος μου χθες : καλε, εσυ ακομη εδω εισαι???ποτε θα φυγεις??? και του απαντω, απο δευτερα μαλλον και μου λεει ποια δευτερα??? αυτη του κιαμου? ας γελασουμε λοιπον λιγακι με το χαλι μας γιατι τα νευρα κοντευουν να γινουν κροσια!!!!κανω και διατροφη, δεν μπορω να το ριξω στο φαγητο,,, κι εχω αρχισει και μιλαω με τα fitness bars !!!! τρωω ενα, θελω και δευτερο και του μιλαω,,, οχι δε θα σε φαω,, κλεινω και το ντουλαπι και φευγω!!!!!πφφφφφφ
Παράθεση από: Giannis1 στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 09:45:05 pmΠαράθεση από: ks10 στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 09:40:08 pmgianni ωραία η ιδέα σου με το binelike! Να το κάνεις πράξη και να γίνουμε μέλη στη σελίδα σου μπας κ ξεδώσουμε εκεί... Xμ, θα μπορούσαμε να ιδρύσουμε κι ένα facetsabook που θα είναι ιστοτοπος κοινωνικής δικτύωσης αποκλειστικά για τέτοιου είδους "φιλοφρονήσεις". Πλάκα πλάκα, θα είχε αρκετή επιτυχία.καλό κι αυτό! σοβαρά τώρα, φτιάξε μια σελίδα στο κανονικό facebook
Παράθεση από: Giannis1 στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 09:24:40 pmΓκρούπ μπινελίκινγκ. Θα μπορούσε να προστεθεί και μια επιλογή στο Facebook "binelike" για τους φίλους της τεχνολογίας.