0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ladylav η αλήθεια είναι πως είμαι αισιόδοξο άτομο.. πάντως έχω βάλει κ κουτάκι κ τα πάντα κ για πρωτοβάθμια κ για δευτεροβάθμια..θα δείξει!!
Παράθεση από: tinkerbell85 στις Σεπτεμβρίου 24, 2011, 03:26:29 pmladylav η αλήθεια είναι πως είμαι αισιόδοξο άτομο.. πάντως έχω βάλει κ κουτάκι κ τα πάντα κ για πρωτοβάθμια κ για δευτεροβάθμια..θα δείξει!!ετσι πρεπει και αν κρινω απο το 85 στο ονομα σου πρεπει να εισαι και μικρουλα αρα δεν εχεις τοσο σοβαρο λογονα απαισιοδοξεις.εδω περασαμε τα 30 και πεσαμε στην ανεργια με παταγο!!μηπως γνωριζει κανεις σας αν εχουμε ιατρικη καλυψη απο το ικα οσο παιρνουμε το επιδομα ανεργιας?
Παράθεση από: ladylav στις Σεπτεμβρίου 24, 2011, 03:36:09 pmΠαράθεση από: tinkerbell85 στις Σεπτεμβρίου 24, 2011, 03:26:29 pmladylav η αλήθεια είναι πως είμαι αισιόδοξο άτομο.. πάντως έχω βάλει κ κουτάκι κ τα πάντα κ για πρωτοβάθμια κ για δευτεροβάθμια..θα δείξει!!ετσι πρεπει και αν κρινω απο το 85 στο ονομα σου πρεπει να εισαι και μικρουλα αρα δεν εχεις τοσο σοβαρο λογονα απαισιοδοξεις.εδω περασαμε τα 30 και πεσαμε στην ανεργια με παταγο!!μηπως γνωριζει κανεις σας αν εχουμε ιατρικη καλυψη απο το ικα οσο παιρνουμε το επιδομα ανεργιας?ναι οντως μολις το τσεκαρα.θενξ γιωτα,μπραβο παντως ειστε πολυ ενημερωμενοι ολοι.μαθαινω πολλα που δεν ηξερα εδω δε σου δωσαν το αυτοκολλητο για ανανεωση του βιβλιαριου υγειας το Φεβρουαριο? αυτο ισχυει για ενα χρονο αρα καλυψη εχεις.
Παράθεση από: ladylav στις Σεπτεμβρίου 24, 2011, 03:36:09 pmΠαράθεση από: tinkerbell85 στις Σεπτεμβρίου 24, 2011, 03:26:29 pmladylav η αλήθεια είναι πως είμαι αισιόδοξο άτομο.. πάντως έχω βάλει κ κουτάκι κ τα πάντα κ για πρωτοβάθμια κ για δευτεροβάθμια..θα δείξει!!ετσι πρεπει και αν κρινω απο το 85 στο ονομα σου πρεπει να εισαι και μικρουλα αρα δεν εχεις τοσο σοβαρο λογονα απαισιοδοξεις.εδω περασαμε τα 30 και πεσαμε στην ανεργια με παταγο!!μηπως γνωριζει κανεις σας αν εχουμε ιατρικη καλυψη απο το ικα οσο παιρνουμε το επιδομα ανεργιας?δε σου δωσαν το αυτοκολλητο για ανανεωση του βιβλιαριου υγειας το Φεβρουαριο? αυτο ισχυει για ενα χρονο αρα καλυψη εχεις.