0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είμαι μέσα! Όπου άσχετο, μέσα εγώ! Άλλωστε έχω λάβει μέρος και σε θεατρικές παραστάσεις!
το χιουμορ μας δεν το χανουμε,αλλα σε λιγο θα μοιραζουν δωρεαν τα λεξοτανιλ στους δρομους!!!!!!!
Παράθεση από: tinkerbell85 στις Σεπτεμβρίου 26, 2011, 01:58:40 pmτο χιουμορ μας δεν το χανουμε,αλλα σε λιγο θα μοιραζουν δωρεαν τα λεξοτανιλ στους δρομους!!!!!!! Ελα κοσμε ! παρε παρε ! λεξοτανιλ απο διανομεα με πτυχιο ,παρε παρε!(προσοχη κυκλοφορουν και διανομεις με μαιμου πτυχια,τους γνησιους θα τους αναγνωρισετε απο το θλιμμενο υφος ,μονο αυτοι εδωσαν χρημα ,δακρυα κι ιδρωτα για να σπουδασουν ) Υπουργειο Παιδειας : Προτιματε και στηριξτε τους διανομεις που εχουν περασει και ΑΣΕΠ !
η planety δηλωνει παρθενακι.η Αφροδιτη ξανθια! εγω δηλωνω γκαστρωμενη!!! βγαλτε τα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεειιιιιιι και θα με βαλετε και σε ειδικη κατηγορια στο τελος...ελεος πια! βαρεθηκα να καθαριζω το σπιτι...εχω αρχισει και σιδερωνω τα σιδερωμενα!!!
Παράθεση από: katkat στις Σεπτεμβρίου 26, 2011, 02:03:31 pmΠαράθεση από: tinkerbell85 στις Σεπτεμβρίου 26, 2011, 01:58:40 pmτο χιουμορ μας δεν το χανουμε,αλλα σε λιγο θα μοιραζουν δωρεαν τα λεξοτανιλ στους δρομους!!!!!!! Ελα κοσμε ! παρε παρε ! λεξοτανιλ απο διανομεα με πτυχιο ,παρε παρε!(προσοχη κυκλοφορουν και διανομεις με μαιμου πτυχια,τους γνησιους θα τους αναγνωρισετε απο το θλιμμενο υφος ,μονο αυτοι εδωσαν χρημα ,δακρυα κι ιδρωτα για να σπουδασουν ) Υπουργειο Παιδειας : Προτιματε και στηριξτε τους διανομεις που εχουν περασει και ΑΣΕΠ !
Γιαννη το predictor παρε...απο την πρωτη μερα της καθυστερησης σου δινει αξιοπιστα αποτελεσματα!ξεμειναν κατι χαπακια απο τη γιαγια μου, οσο τα επαιρνε ηταν μ'ενα χαμογελο νααααααααααααααααααα...λετε να τα χρειαστω?