0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γρηγορος ο φιλος.υπαρχουν λεει κενα,οχι οπως περυσι αλλα εκατονταδες σιγουρα.η κορινθια,πχ εχει 25 και η ανατολικη αττικη 30 ενδεικτικα.
Παράθεση από: ladylav στις Οκτωβρίου 02, 2011, 12:52:27 pmΓρηγορος ο φιλος.υπαρχουν λεει κενα,οχι οπως περυσι αλλα εκατονταδες σιγουρα.η κορινθια,πχ εχει 25 και η ανατολικη αττικη 30 ενδεικτικα.Τέτοια να ακούμε εντάξει απο τώρα δεν μπορούμε να ξέρουμε και όλα τα κενά που θα υπάρξουν όλη την χρονιά. Πάντως εμένα μου φαίνεται οτι έκαναν ότι μπορούσαν για να μετακινήσουν καθηγήτριες Αγγλικών απο πάντου (γραφεία, δευτεροβάθμια κτλ) για να καλύψουν την πρωτοβάθμια αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να καλύψουν ικανοποιητικά τα κενά. Άρα αυτό που ακούγεται οτι ο κλάδος έκλεισε δεν μου φαίνεται να είναι αλήθεια. Οι διορισμοί νομίζω είναι ελάχιστοι όχι γιατί δεν υπάρχουν ανάγκες αλλά γιατί λόγω της καταστασης με το ΔΝΤ δεν επιτρέπονται περισσότεροι διορισμοί.
Ωραιος ο μανος!!!καλε εσεις οι αισιοδοξοι τι ζωδια ειστε?μηπως γεννηθηκα με λαθος σεληνη?ουτε για πλακα πανω απο 500 ατομα φετος.και οι μισοι αμω..
Παράθεση από: ladylav στις Οκτωβρίου 02, 2011, 08:30:02 pmΩραιος ο μανος!!!καλε εσεις οι αισιοδοξοι τι ζωδια ειστε?μηπως γεννηθηκα με λαθος σεληνη?ουτε για πλακα πανω απο 500 ατομα φετος.και οι μισοι αμω..Παρθένος με ωροσκόπο παρθένο για την σελήνη μου δεν ξέρω να σου πω!!!Παντως είμαι απο την φύση μου αισιοδοξη!!!