0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδια για να μη χανουμε τον ελεγχο ας παιρνουμε σιγα σιγα αποφαση οτι ειναι ελαχιστες οι ελπιδες.Νομιζω οτι ειναι το πιο φρονιμο.Κι αν ειναι να ερθει το καλο νεο,καλως να ερθει και να με διαψευσει..
Παράθεση από: ladylav στις Οκτωβρίου 03, 2011, 08:32:52 pmΠαιδια για να μη χανουμε τον ελεγχο ας παιρνουμε σιγα σιγα αποφαση οτι ειναι ελαχιστες οι ελπιδες.Νομιζω οτι ειναι το πιο φρονιμο.Κι αν ειναι να ερθει το καλο νεο,καλως να ερθει και να με διαψευσει..εσυ καλη μου πρεπει να εχεις πολυ δυσκολο αστρολογικο χαρτη! πολλη απαισιοδοξια!
ειπαμε ....!!! θα καλεσουν μαλλον next week Α/βαθμια με ΕΣΠΑ ...ικανοποιητικο αριθμο!!!
γιατι εχω δουλεψει και στις δυο και θεωρω οτι κανω πολυ καλυτερη δουλεια εκει. δεν πιστευω οτι επειδη μπορουμε να δουλεψουμε και στις δυο βαθμιδες, κανουμε ολοι και για τις δυο. υπαρχουν ατομα που τους αρεσει πιο πολυ η α/βαθμια και αλλα που θελουν πιο πολυ τη β/βαθμια, εγω ανηκω στους δευτερους. και πιστευω οτι αν κανεις κατι που δε σ'αρεσει και δεν σ'εκφραζει τα παιδια μπορουν πολυ ευκολα να το καταλαβουν.
Παράθεση από: giota8 στις Οκτωβρίου 03, 2011, 09:02:11 pmγιατι εχω δουλεψει και στις δυο και θεωρω οτι κανω πολυ καλυτερη δουλεια εκει. δεν πιστευω οτι επειδη μπορουμε να δουλεψουμε και στις δυο βαθμιδες, κανουμε ολοι και για τις δυο. υπαρχουν ατομα που τους αρεσει πιο πολυ η α/βαθμια και αλλα που θελουν πιο πολυ τη β/βαθμια, εγω ανηκω στους δευτερους. και πιστευω οτι αν κανεις κατι που δε σ'αρεσει και δεν σ'εκφραζει τα παιδια μπορουν πολυ ευκολα να το καταλαβουν.Xμ... Εγώ με ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους μας που έχω μιλήσει και έχω ρωτήσει, χωρίς να εξαιρείται ΚΑΝΕΝΑΣ, μου έλεγαν ότι προτιμούν με χίλια τη Δευτεροβάθμια... Για πάρα πολλούς λόγους.Πάντως η αγανάκτηση έχει χτυπήσει κόκκινο και πρέπει να το έχουν πάρει χαμπάρι εκεί ψηλά.Παρατράβηξε επιτέλους το αστείο.