0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομιζω πως οι πιστωσεις του ΕΣΠΑ υπαρχουν ηδη στα ταμεια,αν δεν υπηρχαν δε θα ειχαν γινει εγκρισεις πληρωμων για αναπληρωτες εξ'αρχης.απλα οταν διακυβευεται η δοση δεν αποδεσμευουν τα χρηματα.ειναι παγια τακτικη του υπουργειου οικονομικων.
Εμενα αγαπημενο μου υπουργειο να με στειλεις σε παρακαλω σε κανα χωριο της Λαριςςςς γιατι εκει εχει πανηγυρια και θα μπορω να βγαζω το ψωμακι μου πουλωντας και κανα σαμαλι ή μαλλι της γριας ..........Αλλος για σαμαλιιιιιιιιιιιιιι ??
Παράθεση από: katkat στις Οκτωβρίου 04, 2011, 12:30:05 pmΕμενα αγαπημενο μου υπουργειο να με στειλεις σε παρακαλω σε κανα χωριο της Λαριςςςς γιατι εκει εχει πανηγυρια και θα μπορω να βγαζω το ψωμακι μου πουλωντας και κανα σαμαλι ή μαλλι της γριας ..........Αλλος για σαμαλιιιιιιιιιιιιιι ?? θα σε διορθωσω ειναι Λάρσα..........δεν εχω και τα fonts για να σου το γραψω με phonetic transcription
τα κουλουρακια "φευγουν" πιο γρηγορα katkat..!![/quoteΚαλε λες νεραιδουλα μου ετσι κι αλλιως με δαυτους μια τρυπα(το κουλουρι) στο νερο βλεπουμε...
Παράθεση από: mpesg στις Οκτωβρίου 04, 2011, 12:35:07 pmΠαράθεση από: katkat στις Οκτωβρίου 04, 2011, 12:30:05 pmΕμενα αγαπημενο μου υπουργειο να με στειλεις σε παρακαλω σε κανα χωριο της Λαριςςςς γιατι εκει εχει πανηγυρια και θα μπορω να βγαζω το ψωμακι μου πουλωντας και κανα σαμαλι ή μαλλι της γριας ..........Αλλος για σαμαλιιιιιιιιιιιιιι ?? θα σε διορθωσω ειναι Λάρσα..........δεν εχω και τα fonts για να σου το γραψω με phonetic transcriptionΠροδωθηκα οτι δεν ειμαι Λαρσεα γμτ .........
Παράθεση από: katkat στις Οκτωβρίου 04, 2011, 12:43:47 pmΠαράθεση από: mpesg στις Οκτωβρίου 04, 2011, 12:35:07 pmΠαράθεση από: katkat στις Οκτωβρίου 04, 2011, 12:30:05 pmΕμενα αγαπημενο μου υπουργειο να με στειλεις σε παρακαλω σε κανα χωριο της Λαριςςςς γιατι εκει εχει πανηγυρια και θα μπορω να βγαζω το ψωμακι μου πουλωντας και κανα σαμαλι ή μαλλι της γριας ..........Αλλος για σαμαλιιιιιιιιιιιιιι ?? θα σε διορθωσω ειναι Λάρσα..........δεν εχω και τα fonts για να σου το γραψω με phonetic transcriptionΠροδωθηκα οτι δεν ειμαι Λαρσεα γμτ ......... παλι θα σε διορθωσω.......φυσικα δεν εισαι λαρσινή
σωστα..!!κ τελειωνει η υπομονη μου,αντε να δουμε την παρασκευη....αντε δευτερα..!!