0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αμ κι εσυ δεν βλεπεις οτι μονο οι "αντρακλες" πανε μπροστα σ αυτο τον τοπο ??
Παράθεση από: katkat στις Οκτωβρίου 04, 2011, 08:00:45 pmαμ κι εσυ δεν βλεπεις οτι μονο οι "αντρακλες" πανε μπροστα σ αυτο τον τοπο ?? εγω ξεμεινα......ευτυχως εχω τα παιδακια μου και καλυπτω το συναισθηματικο κενο της ελλειψης διδασκαλιας8)
Ασε η βοιωτια ειναι παγιδα.μην τη λαμβανεις υποψη,εχει παντα πολλα κενα για ανεξηγητους λογους κατα τη γνωμη μου..
Παράθεση από: ladylav στις Οκτωβρίου 04, 2011, 09:19:28 pmΑσε η βοιωτια ειναι παγιδα.μην τη λαμβανεις υποψη,εχει παντα πολλα κενα για ανεξηγητους λογους κατα τη γνωμη μου..Στα ιδια Οχι θεε μου δεν θα αντεξω αλλη μια χρονια στα Δωδεκανησα
Ναι βεβαια ξερω παρα πολλους που κοβουν φλεβα για να βρεθουν στην Κασο
Παντως τα κενα ανα την Ελλαδα ειναι: 630 στην πρωτοβαθμια + ? αγνωστα κενα στην δευτεροβαθμια. Στην Πιερία ειναι 12 τα κενα στην πρωτοβαθμια και κανενα κενο Δευτεροβαθμια. Αυτα και για οτι νεωτερο θα σας ενημερωνω...
Παράθεση από: katkat στις Οκτωβρίου 04, 2011, 09:28:15 pmΝαι βεβαια ξερω παρα πολλους που κοβουν φλεβα για να βρεθουν στην Κασο μια φίλη εμεινε 2 χρονια καστελοριζο στην προσθετη (Φιλολογος) και πηρε την δοση της............καταθλιψη και χαπια