0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είχα αγχος ατην αρχή της χρονιάς επειδή το Μάη γέννησα ένα αγοράκι και δεν ήθελα να το αποχωριστώ νωρίς. Τελικά ο μπέμπης σε 2 βδομάδες κλείνει τον 5 μήνα και όυτε φωνή ούτε ακρόαση από το υπουργείο. Τζάμπα σταναχωριόμουν μου φαίνεται. Θα παέι φαντάρος και μετά εγω΄θα πάω στη δουλειά.
Παράθεση από: xristina_sk στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:37:59 amΕίχα αγχος ατην αρχή της χρονιάς επειδή το Μάη γέννησα ένα αγοράκι και δεν ήθελα να το αποχωριστώ νωρίς. Τελικά ο μπέμπης σε 2 βδομάδες κλείνει τον 5 μήνα και όυτε φωνή ούτε ακρόαση από το υπουργείο. Τζάμπα σταναχωριόμουν μου φαίνεται. Θα παέι φαντάρος και μετά εγω΄θα πάω στη δουλειά.Να σου ζήσει ο μπέμπης! Πιστεύω πως πλησιάζουν οι πρώτες προσλήψεις και σε μας, αυτή ήταν κι η ενημέρωση των αιρετών όπως διάβασα εδώ χτες. Τέλη αυτής της βδομάδας, αρχές της επόμενης κάτι θα βγει, δεν μπορεί. Όσοι όμως από μας δεν είναι στην Α φάση θα πρέπει να χουν κι άλλη υπομονή. Αν και με τόση καθυστέρηση πρέπει να ναι ενήμεροι για όλα τα μέχρι τώρα κενά.
Παράθεση από: MissPE06 στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:43:42 amΠαράθεση από: xristina_sk στις Οκτωβρίου 05, 2011, 11:37:59 amΕίχα αγχος ατην αρχή της χρονιάς επειδή το Μάη γέννησα ένα αγοράκι και δεν ήθελα να το αποχωριστώ νωρίς. Τελικά ο μπέμπης σε 2 βδομάδες κλείνει τον 5 μήνα και όυτε φωνή ούτε ακρόαση από το υπουργείο. Τζάμπα σταναχωριόμουν μου φαίνεται. Θα παέι φαντάρος και μετά εγω΄θα πάω στη δουλειά.Να σου ζήσει ο μπέμπης! Πιστεύω πως πλησιάζουν οι πρώτες προσλήψεις και σε μας, αυτή ήταν κι η ενημέρωση των αιρετών όπως διάβασα εδώ χτες. Τέλη αυτής της βδομάδας, αρχές της επόμενης κάτι θα βγει, δεν μπορεί. Όσοι όμως από μας δεν είναι στην Α φάση θα πρέπει να χουν κι άλλη υπομονή. Αν και με τόση καθυστέρηση πρέπει να ναι ενήμεροι για όλα τα μέχρι τώρα κενά.μις,αντιγραφουμε η μια την αλλη βλεπω
http://www.esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=14559:posoi-ekpaideitikoi-pleonazoun-stin-attiki-kai-poia-einai-ta-kena-analitikos-pinakasΠροφανως η Αθηνα φαινεται να εχει "κλεισει" παντως .....
δηλαδη η αττικη εχει 10 κενα στη β΄βαθμια?α ωραια τα πιασαμε τα λεφτα μας.για να δουμε τη ρημαδοπρωτοβαθμια τωρα..
Παράθεση από: katkat στις Οκτωβρίου 05, 2011, 01:48:50 pmhttp://www.esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=14559:posoi-ekpaideitikoi-pleonazoun-stin-attiki-kai-poia-einai-ta-kena-analitikos-pinakasΠροφανως η Αθηνα φαινεται να εχει "κλεισει" παντως ..... δυστυχως δεν θα ειναι μονο η αθηνα...............
το θεμα δεν ειναι οι επιπτωσεις που εχει η βαφη στα μαλλια αλλα στο εσωτερικο του κεφαλιου!