0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέρουμε πόσοι από τον κλάδο μας συνταξιοδοτήθηκαν φέτος; Yπάρχει περίπτωση λέτε να βγουν κι άλλα κενά στην πορεία λόγω συντάξεων ή έχουν ήδη καταμετρηθεί στα κενά που είχαν ανακοινωθεί;
Παράθεση από: MissPE06 στις Οκτωβρίου 05, 2011, 02:07:39 pmΞέρουμε πόσοι από τον κλάδο μας συνταξιοδοτήθηκαν φέτος; Yπάρχει περίπτωση λέτε να βγουν κι άλλα κενά στην πορεία λόγω συντάξεων ή έχουν ήδη καταμετρηθεί στα κενά που είχαν ανακοινωθεί;Αν θυμαμαι καλα νομιζω 4 ή 5
Λογικά, εφόσον τελεί υπό κατάληψη δεν γίνεται τίποτα! Το μέχρι πότε θα κρατήσει-και πάλι λογικά-κανείς κι ούτε και ο Μπράτης το γνωρίζει. Συμπέρασμα: έγινε το δικό σου, sofikititi!!! Και γενέθλια θα προλάβεις να γιορτάσεις και τη γιορτή σου, μη σου πω, την επόμενη χρονιά!! Μιας που δεν έχω τι να κάνω όμως, να 'ρθω να γιορτάσουμε μαζί; Θα σου φέρω και δώρο!!
ειστε ολοι ευπροσδεκτοι!!!!!θα κανω ενα μεγαλο παρτυ γιατι ειμαι σιγουρη οτι την τριτη θα μας καλεσουν παιδια,, δωρακι για τα γενεθλια μου!!!!κατ κατ, για κλοουν δεν ξερω, αλλα επειδη εχω πολλα αγορια φιλους μαλλον θα προτιμουσαν αλλου ειδους entertainment!!μονο ενημερωστε με για τον αριθμο για να ξερω ποσα κιλα τουρτα να παραγγειλω!!!!!!και μην τολμησετε και ερθετε χωρις δωρο,, τοσα λεφτα παιρνετε απο τον ΟΑΕΔ ( οσοι τα παιρνετε)!!!μαρκο, υποσχομαι να προσπαθησω να μην ξαναξεφυγω τοσο πολυ,,,,, αλλα Show some mercy to the poor unemployed english teacher,,,,,
κλοουν να χορευει σε στυλο παντως η να βγαινει απο τουρτες δεν εχω ξαναδει! πολυ πρωτοτυπη ιδεα!
χαχαχα!!!κοριτσια εχετε ξεφυγει!!!υπομονη κ θα βγουν αν οχι την παρασκευη,τη δευτερα κ τα δικα μας(μην το γρουσουζευω κιολας!)κ εχω το προαισθημα οτι ολοι απο δω μεσα καπου θα ειμαστε!