0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ααααα, δεη χέβ ε νιού πλάν. Δε τίτσερς γουίλ τίτς Ίνγκλις.-Μπατ δέη κέν'τ ντου δατ.-Α, δεη θότ οβ έβρυθίνγκ, ίβεν δε άκσεντ-Χιουντάι άκσεντ?-Νόου νόου, δε τίτσερς άκσεντ. Δεη τουκ κέρ οβ ίτ.-Μπατ χάου?-Γουίθ τίτσερζ.-Τίτσερζ?-Γιές, δεη γκίβ ε μπόττλε οβ τίτσερζ του δε τίτσερζ, εντ δεη ιμπρούβ δεϊρ άκσεντ ντραμάτικαλλυ. Ιν φάκτ, αϊ θίνκ δεη σόλντ δε μπούκς του μπάι τίτσερζ,
θενκς ε λοτ γιαννη!!μπαι δε γουει, εξελεντ ινσπιρεισιον ουαν μορ ταιμ!!!!!!γιου'β γκοτ ιτ,,, γιου'β γκοτ ιττελικα κανεις δεν εχει νεα εεε???
θενκς ε λοτ γιαννη!!μπαι δε γουει, εξελεντ ινσπιρεισιον ουαν μορ ταιμ!!!!!!γιου'β γκοτ ιτ,,, γιου'β γκοτ ιτ
τελικα κανεις δεν εχει νεα εεε???
Κι όμως μερικοί υπάλληλοι με αυτοθυσία αγωνίζονται για την ενημέρωση των αναπληρωτών. Έφτασε στα χέρια μας καινούργια απομαγνητοφωνημένη συνομιλία:-Γιές, χέλλόοοοου-Γιές, ΣΙΤ!!!!! ΣΙΤ!!!!!! Αϊ γουιλ κόλ γιου φρομ μάι μούβινγκ φόουν. Κλόουζ νάου εντ αϊ γουιλ κόλ.-Α, οκ.(τουρου ρου του του ρου ρου του του ρου του τουρ ου)-Γιές, χού ίζ ίτ?-Ιτς μι, Φρομγουϊκ. Αί χέντ το γκέτ άουτ οβ δε μίνιστρι, μπικόζ δεϊ χέβ ε ντάουντέηκ-Ντάουντέηκ?-Γιές γιές, κατάληψη. Ιφ δε τσεκμέητς κάμ γούντ μέη φόλ, σόου αϊ λέφτ δε πλέισ, μπικόζ αϊ ντόν'τ γουόντ το ίτ ιτ.-Α, γκούντ, γκούντ. Νάου γουάτ αμπάουτ δε τουτέηξ?-Γουάτ τουτέηξ?-Δε προσλήψεις ντε!!!!-Α, δίς. Γουέλ αϊ εμ εφρέιντ δεη μέη νοτ τέηκ γιού.-Γουάι οου γουάι?!?!?!-Ααααα, δεη χέβ ε νιού πλάν. Δε τίτσερς γουίλ τίτς Ίνγκλις.-Μπατ δέη κέν'τ ντου δατ.-Α, δεη θότ οβ έβρυθίνγκ, ίβεν δε άκσεντ-Χιουντάι άκσεντ?-Νόου νόου, δε τίτσερς άκσεντ. Δεη τουκ κέρ οβ ίτ.-Μπατ χάου?-Γουίθ τίτσερζ.-Τίτσερζ?-Γιές, δεη γκίβ ε μπόττλε οβ τίτσερζ του δε τίτσερζ, εντ δεη ιμπρούβ δεϊρ άκσεντ ντραμάτικαλλυ. Ιν φάκτ, αϊ θίνκ δεη σόλντ δε μπούκς του μπάι τίτσερζ, μπατ ιτς τζάστ ε ρουμουρ.-Α, αϊ σί.Εβριθινγκ οκ?-Γιές, θένκ γιου, γιου χεβ μέηντ αουρ χάρτ εν ορτσαντ.-Αϊ μπέγκ γιορ πάρντον?-Μας έκανες τη καρδιά περβόλ'... Γουέρ εμ αϊ γκόινγκ το φάιντ πράιβατς νάου?-Α, αϊ ντον'τ νοου. Αϊ, ουάν τάιμ, χεβ μέηντ μαϊ ντούτι.-Γουάτ?-Εγώ το χρέονς μου το έκανα.-Οου κέη, θένκ γιου εντ γκούντμπάι-Οου κέη, γουι γουιλ τοκ εγκέην.
εχει καποιος καποια ενημερωση απο το υπουργειο??κινειται κατι???οχι τιποτε αλλο αλλα αυριο ειναι τα γενεθλια μου!!τελικα τα προλαβα και αυτα,,,,ελπιζω μονο να μην συνεχισουμε να λεμε τα ιδια,,,,,οπως παμε θα λεμε σε λιγο, ε να μην παμε και στη γιορτη των αγγελων που θα αναψουν τα φωτακια απο το καραβι στη θεσσαλονικη???κριμα να χασουμε τετοι υπερθεαμα,,,( αν φυσικα στολισουν λογω κρισης...)
Παράθεση από: Giannis1 στις Οκτωβρίου 10, 2011, 12:21:46 pmΚι όμως μερικοί υπάλληλοι με αυτοθυσία αγωνίζονται για την ενημέρωση των αναπληρωτών. Έφτασε στα χέρια μας καινούργια απομαγνητοφωνημένη συνομιλία:-Γιές, χέλλόοοοου-Γιές, ΣΙΤ!!!!! ΣΙΤ!!!!!! Αϊ γουιλ κόλ γιου φρομ μάι μούβινγκ φόουν. Κλόουζ νάου εντ αϊ γουιλ κόλ.-Α, οκ.(τουρου ρου του του ρου ρου του του ρου του τουρ ου)-Γιές, χού ίζ ίτ?-Ιτς μι, Φρομγουϊκ. Αί χέντ το γκέτ άουτ οβ δε μίνιστρι, μπικόζ δεϊ χέβ ε ντάουντέηκ-Ντάουντέηκ?-Γιές γιές, κατάληψη. Ιφ δε τσεκμέητς κάμ γούντ μέη φόλ, σόου αϊ λέφτ δε πλέισ, μπικόζ αϊ ντόν'τ γουόντ το ίτ ιτ.-Α, γκούντ, γκούντ. Νάου γουάτ αμπάουτ δε τουτέηξ?-Γουάτ τουτέηξ?-Δε προσλήψεις ντε!!!!-Α, δίς. Γουέλ αϊ εμ εφρέιντ δεη μέη νοτ τέηκ γιού.-Γουάι οου γουάι?!?!?!-Ααααα, δεη χέβ ε νιού πλάν. Δε τίτσερς γουίλ τίτς Ίνγκλις.-Μπατ δέη κέν'τ ντου δατ.-Α, δεη θότ οβ έβρυθίνγκ, ίβεν δε άκσεντ-Χιουντάι άκσεντ?-Νόου νόου, δε τίτσερς άκσεντ. Δεη τουκ κέρ οβ ίτ.-Μπατ χάου?-Γουίθ τίτσερζ.-Τίτσερζ?-Γιές, δεη γκίβ ε μπόττλε οβ τίτσερζ του δε τίτσερζ, εντ δεη ιμπρούβ δεϊρ άκσεντ ντραμάτικαλλυ. Ιν φάκτ, αϊ θίνκ δεη σόλντ δε μπούκς του μπάι τίτσερζ, μπατ ιτς τζάστ ε ρουμουρ.-Α, αϊ σί.Εβριθινγκ οκ?-Γιές, θένκ γιου, γιου χεβ μέηντ αουρ χάρτ εν ορτσαντ.-Αϊ μπέγκ γιορ πάρντον?-Μας έκανες τη καρδιά περβόλ'... Γουέρ εμ αϊ γκόινγκ το φάιντ πράιβατς νάου?-Α, αϊ ντον'τ νοου. Αϊ, ουάν τάιμ, χεβ μέηντ μαϊ ντούτι.-Γουάτ?-Εγώ το χρέονς μου το έκανα.-Οου κέη, θένκ γιου εντ γκούντμπάι-Οου κέη, γουι γουιλ τοκ εγκέην.Bless you, χεχε, μολις μου εφτιαξες τη μερα!
Παιδια λυστε μου μια απορια γτ οποιον ρωταω κανεις δ ξερει να πει σιγουρα. Αν μας καλεσουν αργα και θελουμε ν αρνηθουμε αναπληρωση γτ για 1-2 μηνες ποιον συμφερει να τραβιεται κ αρνηθουμε, αποκλειομαστε απο το να κανουμε τα χαρτια μας του χρονου? Η αυτο συμβαινει αν μας καλεσουν παμε κ μετα παραιτηθουμε? Γτ καποια τετοια καινουρια μαγγια νομιζω προσθεσαν στο πολυνομοσχεδιο για να μας αναγκασουν να τρεχουμε οπου και οποτε θελουνε! Ας το κοιταξουμε γτ νομιζω μας αφορα ολους.