0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θέλω αύριο ως δια μαγείας να έχουν γίνει τα κενά εκατομμύρια! Και να με παρακαλάνε να πάω να τα καλύψω κι εγώ να τους λέω κανα δίμηνο "μπορεί στο τέλος της βδομάδας ή απο Δευτέρα να έρθω!"
Παράθεση από: lillie στις Οκτωβρίου 11, 2011, 11:38:45 pmΘέλω αύριο ως δια μαγείας να έχουν γίνει τα κενά εκατομμύρια! Και να με παρακαλάνε να πάω να τα καλύψω κι εγώ να τους λέω κανα δίμηνο "μπορεί στο τέλος της βδομάδας ή απο Δευτέρα να έρθω!"axaxaxaxax και να τους λέμε αφού δεν υπάρχουνε κενά δεν θέλουμε να επιβαρύνουμε τον κρατικό προυπολογισμό !!!
-Πλιζ γιου μάστ κάμ του Αννπέη δε γκάψ!!!!-Μπατ δερ άρ νόου γκάψ!!!!-Γιες γιες δερ άρ!!!!! γιου μάστ Αννπέη δεμ, ορ δε πάρεντς γουιλ μπικάμ Τέρκς εντ δεη γουόν'τ βόουτ φορ μι...(δεν είναι ο Φρομγουίκ, πάντως).
Έλεος! Ας βγει κάτι!όλη μέρα κι όλη νύχτα στον υπολογιστή δεν την παλεύω άλλο!Μας έχει καταντήσει αξιολύπητους και μίζερους!Ουφ πια!!!
καλημερα.μολις μιλησα με υπουργειο και μου ειπαν οτι θα βγουνε σημερα η αυριο,πιθανον μαζι α'βαθμιας και β'βαθμιας.οταν ρωτησα για αριθμο μου ειπαν ισως παραπανω και απο τους περσινους!!!κοντεψε να μου πεσει το ακουστικο..δε ξερουμε τι να πιστεψουμε.θα μας τρελλανουν εντελως!