0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ξέρεις, αν και δεν ήταν τίποτα σίγουρο, ήμουν ήσυχη κατά κάποιον τρόπο ότι θα είμαι σε επόμενη φάση, όπως πέρσι... Τώρα είμαι όμως πολύυυ οριακά, απίστευτα οριακά! Και έπεται της Δευτεροβάθμιας φάση, πράγμα που με δελεάζει ακόμη περισσότερο! Δεν ξέρω τι θέλω, να'μαι σ'αυτήν ή σε επόμενη... Γι'αυτό είμαι άνω-κάτω!
Είτε σ' αυτήν είτε στην επόμενη, τον Ιούνιο πάλι άνεργοι θα είμαστε.
Παράθεση από: Joanna Bear στις Οκτωβρίου 12, 2011, 01:24:10 pmΞέρεις, αν και δεν ήταν τίποτα σίγουρο, ήμουν ήσυχη κατά κάποιον τρόπο ότι θα είμαι σε επόμενη φάση, όπως πέρσι... Τώρα είμαι όμως πολύυυ οριακά, απίστευτα οριακά! Και έπεται της Δευτεροβάθμιας φάση, πράγμα που με δελεάζει ακόμη περισσότερο! Δεν ξέρω τι θέλω, να'μαι σ'αυτήν ή σε επόμενη... Γι'αυτό είμαι άνω-κάτω! Κι εγώ μια από τα ίδια.... Συμπάσχω....
να ρωτησω κατι βρε παιδια,οι πρωτοι 510 θα ειναι πληρους ωραριου κ απο κει κ περα θα παιρνει μονο μειωμενου?
Παράθεση από: Giannis1 στις Οκτωβρίου 12, 2011, 01:27:33 pmΕίτε σ' αυτήν είτε στην επόμενη, τον Ιούνιο πάλι άνεργοι θα είμαστε.Άλλο αυτό... "Αρκετόν εις την ημέραν το κακόν αυτής.", είπε ο Χριστός. Το αύριο θα μεριμνήσει για τον εαυτό του, είπε επίσης. Γιαννάκη, θα'σαι και συ μέσα σ'αυτήν, ε;
Παράθεση από: Giannis1 στις Οκτωβρίου 12, 2011, 01:27:33 pmΕίτε σ' αυτήν είτε στην επόμενη, τον Ιούνιο πάλι άνεργοι θα είμαστε. Χαχαχα!! Επιτέλους!! Λίγη σιγουριά για το μέλλον μου!!!
μαλιστα!αναμενουμε λοιπον,ελπιζω να μην τα βγαλουν τα μεσανυχτα γιατι,δεν ξερω για σας,αλλα εγω ειμαι στην τσιτα!!