0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
μαλιστα!αναμενουμε λοιπον,ελπιζω να μην τα βγαλουν τα μεσανυχτα γιατι,δεν ξερω για σας,αλλα εγω ειμαι στην τσιτα!!
δηλαδη για να καταλαβω..εγω που ειμαι στο 423 και χωρις κουτακι παω για μειωμενο?και θα με συνεφερε να ημουν στη φαση β'βαθμιας για να ειμαι πληρους?
ακουω το εγκεφαλικο να στριβει απο τη γωνια γμτ!
Παράθεση από: ladylav στις Οκτωβρίου 12, 2011, 01:41:51 pmδηλαδη για να καταλαβω..εγω που ειμαι στο 423 και χωρις κουτακι παω για μειωμενο?και θα με συνεφερε να ημουν στη φαση β'βαθμιας για να ειμαι πληρους?Κι εγω μια απο τα ιδια!!!487 ειμαι και χωρις κουτακι...Δεν θα ειναι αδικια να μας παρουν μειωμενου και μετα να παρουν πληρους κατω απο μας απο Δευτεροβαθμια?
Παράθεση από: Τάνια84 στις Οκτωβρίου 12, 2011, 01:44:41 pmΠαράθεση από: ladylav στις Οκτωβρίου 12, 2011, 01:41:51 pmδηλαδη για να καταλαβω..εγω που ειμαι στο 423 και χωρις κουτακι παω για μειωμενο?και θα με συνεφερε να ημουν στη φαση β'βαθμιας για να ειμαι πληρους?Κι εγω μια απο τα ιδια!!!487 ειμαι και χωρις κουτακι...Δεν θα ειναι αδικια να μας παρουν μειωμενου και μετα να παρουν πληρους κατω απο μας απο Δευτεροβαθμια?Δυστυχώς έτσι έγινε και πέρσι. Θυμάμαι ότι εγώ είχα προσληφθεί στην τρίτη φάση, πλήρους μέσω ΕΣΠΑ και στην επόμενη φάση καλούν κανονικούς αναπληρωτές στη Δευτεροβάθμια! Αν μ'έπιανες από τη μύτη, θα έσκαγα!Γι'αυτό δεν ξέρω τώρα τι να προτιμήσω, να είμαι σε τούτη τη φάση ή στην επόμενη!Άντε να βγει επιτέλους, να δούμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
Παράθεση από: giota8 στις Οκτωβρίου 12, 2011, 01:47:56 pmακουω το εγκεφαλικο να στριβει απο τη γωνια γμτ! Μάνα, κρατήσου!! Όχι τώρα!!
Παράθεση από: Τάνια84 στις Οκτωβρίου 12, 2011, 01:44:41 pmΠαράθεση από: ladylav στις Οκτωβρίου 12, 2011, 01:41:51 pmδηλαδη για να καταλαβω..εγω που ειμαι στο 423 και χωρις κουτακι παω για μειωμενο?και θα με συνεφερε να ημουν στη φαση β'βαθμιας για να ειμαι πληρους?Κι εγω μια απο τα ιδια!!!487 ειμαι και χωρις κουτακι...Δεν θα ειναι αδικια να μας παρουν μειωμενου και μετα να παρουν πληρους κατω απο μας απο Δευτεροβαθμια?Δυστυχώς έτσι έγινε και πέρσι. Θυμάμαι ότι εγώ είχα προσληφθεί στην τρίτη φάση, πλήρους μέσω ΕΣΠΑ και στην επόμενη φάση καλούν κανονικούς αναπληρωτές στη Δευτεροβάθμια! Αν μ'έπιανες από τη μύτη, θα έσκαγα!