0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νομίζω πάντως ότι όλοι πρέπει να πάρουμε σβάρνα τους καρδιολόγους μετά από όλο αυτό!!!
Παράθεση από: stella19 στις Οκτωβρίου 13, 2011, 02:22:07 pmΈβγαλαν μόλις φάση Δευτεροβάθμιας. Δεν υπάρχουν Αγγλικών!λογικα τα δικα μας θα βγουν μαζι α/βαθμια και β/βαθμια. εχει γινει κι αλλες χρονιες. μην τρελαινεστε!
Έβγαλαν μόλις φάση Δευτεροβάθμιας. Δεν υπάρχουν Αγγλικών!
Παιδιά βοηθήστε με...δεν είμαι καλά.Μόλις είδα μια κοπέλα στις προσλήψεις της Ειδικής Αγωγής, σειρά πίνακα 2500 και βάλε και 2550 είναι όλος ο πίνακας, την πήρανε στην Πιερία. Πότε συμβαίνουν όλα αυτά και εγώ κοιμάμαι?Ας μου το επιβεβαιώσει κάποιος!Εγώ γιατί παλεύω με τον ΑΣΕΠ???Με σεμινάριο είναι αυτοί οι άνθρωποι?Ισχύει μέχρι σήμερα αυτό?
Παράθεση από: M.kleopatra στις Οκτωβρίου 13, 2011, 02:51:16 pmΠαιδιά βοηθήστε με...δεν είμαι καλά.Μόλις είδα μια κοπέλα στις προσλήψεις της Ειδικής Αγωγής, σειρά πίνακα 2500 και βάλε και 2550 είναι όλος ο πίνακας, την πήρανε στην Πιερία. Πότε συμβαίνουν όλα αυτά και εγώ κοιμάμαι?Ας μου το επιβεβαιώσει κάποιος!Εγώ γιατί παλεύω με τον ΑΣΕΠ???Με σεμινάριο είναι αυτοί οι άνθρωποι?Ισχύει μέχρι σήμερα αυτό?Aπ' ό,τι ξέρω έχουν πια καταργηθεί. Δεν μπαίνεις πια στον πίνακα με τέτοια σεμινάρια και πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου.
Το ειδα κ εγω κ το επιβεβαιωνω. Για ειδικη αγωγη ισχυαν τα εξης: σεμιναριο 400 ωρων και braille ή νοηματικη. Μονο νοηματικη ή braille δε γινεται. Επιπλεον μπαινει οποιος εχει μεταπτυχιακο στην ειδικη αγωγη. Πλεον τα σεμιναρια δεν μετρανε, γι'αυτο ειπα οποιος προλαβε προλαβε και παρεξηγηθηκα.