0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το highlight της υποθεσης είναι να κάνεις refresh και να βγαίνουν συνεχώς μπροστά σου οι υποτροφίες! Το εντελώς άσχετο! Εμένα με πιάνει γέλιο απ τα νεύρα!
Δημήτρης ΜπράτηςΣήμερα βρίσκομαι στα Γιάννενα για ενημερωτική συνάντηση στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ ( ώρα 19.30 στην αίθουσα «Λιθαρίτσα» ). Αύριο θα είμαι στην Άρτα ( ώρα 19.30 στην αίθουσα «Μακρυγιάννης» ).Σήμερα , σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση , αναμένεται η ανακοίνωση των προσλήψεων ειδικοτήτων Π.Ε. ( Γερμανικής , Αγγλικής και Μουσικής)Like · · Share · 10 minutes ago · Απο το facebook του κυριου Μπρατη πριν απο λιγο...κουραγιο παιδια !!!!!!
Είναι γεγονός ότι αν βγουν αργά το βράδυ, οι περισσότεροι που έχουν να ταξιδέψουν θα παρουσιαστούν «από Δευτέρα». Χα! Έχει γυρίσματα η ζωή...Κι αυτό το «αναμένεται»... κάτι μου βρωμάει!!
Παράθεση από: aphrodite στις Οκτωβρίου 13, 2011, 03:26:15 pmΕίναι γεγονός ότι αν βγουν αργά το βράδυ, οι περισσότεροι που έχουν να ταξιδέψουν θα παρουσιαστούν «από Δευτέρα». Χα! Έχει γυρίσματα η ζωή...Κι αυτό το «αναμένεται»... κάτι μου βρωμάει!!Δηλαδή το γνωστό σε όλους μας... ΦΡΟΜ ΓΟΥΙΚ!!!
Παράθεση από: Τάνια84 στις Οκτωβρίου 13, 2011, 03:28:00 pmΠαράθεση από: aphrodite στις Οκτωβρίου 13, 2011, 03:26:15 pmΕίναι γεγονός ότι αν βγουν αργά το βράδυ, οι περισσότεροι που έχουν να ταξιδέψουν θα παρουσιαστούν «από Δευτέρα». Χα! Έχει γυρίσματα η ζωή...Κι αυτό το «αναμένεται»... κάτι μου βρωμάει!!Δηλαδή το γνωστό σε όλους μας... ΦΡΟΜ ΓΟΥΙΚ!!!Αυτό το φρομ γουΐκ έχει γίνει σλόγκαν...