0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
χωρις παρεξηγηση.........δεν καταστροφολογω απλα καταθετω τις σκεψεις αλλα και τα περιστατικα που μου συμβαινουν και τα οποια μπορει ο καθενας να ελεξει..............το μονο που πραγματικα με εξοργισε ηταν η μονιμη των γαλλικων που με υφακι μου ειπα τωρα θα κανω αγγλικα εγω
Συνάδελφοι, ανοίξτε σας παρακαλώ ένα άλλο θέμα κ συνεχίστε εκεί την κουβέντα, εδώ μας ενδιαφέρει η πρόσληψη αναπληρωτών κ σίγουρα δεν βελτιώνει την ψυχολογία μας (που είναι ήδη κακή) η μελλοντολογία-καταστροφολογία όσο πιθανή κ να είναι. Συγνώμη κ ευχαριστώ.
συγνωμη που ανοιξα το θεμα αλλα με δυο παιδια και χρονια ωρομισθιος με δυο μεταπτυχιακα τρωω πορτα απο ιεκ/τει/επας/οαεδ/σδε/υπουργειο παιδειας για πρωτη φορα μετα απο χρονια και παθαινω , μακαρι σε σας τους μικροτερους να ανοιξουν οι πορτες παντου
mpesg, κι εγώ εκεί που είσαι...έρχομαι!ένα παιδί κ 2 ΠΜΣ υπό εκπόνηση!!!Για να μην αναφέρω την ηθελημένη επιστροφή από το εξωτερικό λίγα χρόνια πριν!!δεν σχολιάζω άλλο...
Παράθεση από: Χαρά στις Οκτωβρίου 14, 2011, 12:02:48 pmmpesg, κι εγώ εκεί που είσαι...έρχομαι!ένα παιδί κ 2 ΠΜΣ υπό εκπόνηση!!!Για να μην αναφέρω την ηθελημένη επιστροφή από το εξωτερικό λίγα χρόνια πριν!!δεν σχολιάζω άλλο...τοτε με καταλαβαινεις, αν χρειαστεις βοηθεια στα ερωτηματολογια στειλε μυνημα, το πρωτο μεταπτυχιακο μου το εκανα στο kings College, U niversity of London και το δευτερο στο παιδαγωγικο του πανεπιστημιου αιγαιου σαν ωρομισθιος σε ολοημερο στη ροδο......και αισθανομαι απο χθες πολυ μ............... για τις επαγγελματικες μου επιλογες
άντε, βγήκε κ το πρόγραμμα Pestalozzi 2012...