0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδιά μου, ο καθένας μας είναι με τον πόνο του, γι αυτο δεν το θεωρώ κακό να ενδιαφερόμαστε για το μέλλον μας! επομένως, για μας που μείναμε, το θέμα συζητησης εδω ειναι αν θα γινει επομενη φαση αναπληρωτων και ποτε.. αντε να δουμε!!! πιστευω οτι σε κανα μηνα θα ξαναχουμε νεα, πιο συντομα το βλεπω χλωμο, εσεις τι λετε;
Παράθεση από: planety στις Οκτωβρίου 14, 2011, 05:43:42 pmπαιδιά μου, ο καθένας μας είναι με τον πόνο του, γι αυτο δεν το θεωρώ κακό να ενδιαφερόμαστε για το μέλλον μας! επομένως, για μας που μείναμε, το θέμα συζητησης εδω ειναι αν θα γινει επομενη φαση αναπληρωτων και ποτε.. αντε να δουμε!!! πιστευω οτι σε κανα μηνα θα ξαναχουμε νεα, πιο συντομα το βλεπω χλωμο, εσεις τι λετε;μηπως απο δευτερα να παρουμε στο υπουργειο??
εγω λεω να μην παει κανεις μπας και αλλαξει κατι...αν θυμαμαι καλα κατι τετοιο ελεγαν και καποιοι εδω εχτες....
πιστευω οτι θα παρουν κι αλλους ακω παντως, ετσι κανανε και περσι.. αρκει να μην το αργησουν τοσο οσο περσι, γιατι εγω περσι δουλεψα φλεβαρη.. δεν γινεται φετος απο δεκεμβρη εστω;
Παράθεση από: aghathi στις Οκτωβρίου 14, 2011, 05:17:25 pmΠαράθεση από: evdmen στις Οκτωβρίου 14, 2011, 05:15:47 pmΦεύγω για Ηλεία!!!!Κανείς άλλος??Συγχαρητήρια σε όλους!!!Καλώς να ορισεις!! Ευχαριστώ πολύ!!!!είσαι από εκεί??
Παράθεση από: evdmen στις Οκτωβρίου 14, 2011, 05:15:47 pmΦεύγω για Ηλεία!!!!Κανείς άλλος??Συγχαρητήρια σε όλους!!!Καλώς να ορισεις!!
Φεύγω για Ηλεία!!!!Κανείς άλλος??Συγχαρητήρια σε όλους!!!
Συγχαρητήρια σε όσους προσλήφθηκαν!! Εγώ δυστυχώς δεν ήμουν μέσα γιατί δεν θέλω να βάλω παντού. Οπότε ελπίζω σε μια επόμενη φάση. Ερώτηση: τώρα ότι κενά υπήρχαν καλύφθηκαν; Περιμένουμε δηλ. κάποια να μείνει έγκυος για να ανοίξει άλλη θέση ΑΚΩ απο δω και πέρα;