0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δηλαδή Nicol, αυτά τα 17 άτομα ΑΜΩ δεν τα κάλεσαν ή κάλεσαν στην θέση τους ΑΚΩ?Όχι δεν τα κάλεσαν ακόμα. Είχαν δώσει 22 ΑΚΩ με ΕΣΠΑ,8 ΑΚΩ με Κρατικό προϋπολογισμό και 17 αναπληρωτές μειωμένου. Στην ουσία θέλουμε 1 ΑΚΩ ΕΣΠΑ ,1 ΑΚΩ κανονικού ΚΑΙ 17 ΑΜΩ σύμφωνα με τις δηλώσεις της Διευθύντριας Π.Ε Ηρακλείου. Το ήξερα εδώ και καιρό αλλά επειδή άλλα λένε και άλλα κάνουν...καλύτερα να μην λέμε πολλά πολλά γιατί μετά η απογοήτευση είναι διπλή
Καλησπέρα, οι αναπληρωτές που καλέσαν τις προηγούμενες ημέρες είναι όλοι ΑΚΩ?
Την Τετάρτη που έχει απεργία η ΔΟΕ τα γραφεία θα είναι ανοιχτά ή θα δώσουν παράταση? Ξέρει κανείς?
καλο ειναι να παρουσιαζεσαι την πρωτη μερα για πολλους λογους. καταρχην πληρωνεσαι απο την ωρα που υπογραφεις στη διευθυνση.επισης νομιζω οτι παιζει κι ενα μικρο ρολο αν προηγηθεις των αλλων που προσληφθηκαν στην ιδια περιφερεια.επισης να κοιτατε παντα τα κενα πριν πατε για να ξερετε που σας στελνουν.και λιγο παρακαλι αν σας στειλουν στου δια...λου τη μανα δε βλαπτει.τελος ειστε τυχεροι οι εαεπ γτ εχετε πιο πολλες ελπιδες να καλυψετε ωρες σε ενα σχολειο.εγω φετος μπηκα με κρατικο προυπολογισμο,πληρωνουν την ημερομηνια που πληρωνονται οι μονιμοι?
Καλημέρα! Αν μπορείς να πας Πέμπτη πήγαινε Πέμπτη, αν δεν έχει απεργίες. Εμένα τα Δωδεκάνησα δυστυχώς μου είπαν να παρουσιαστώ κανονικά και να μην τα στείλω με fax... Επίσης λειτουργεί κανονικά λέει το γραφείο παρά την απεργία, οπότε η προθεσμία είναι Τετάρτη όπως λέει η ανακοίνωση. Ο,τι να ναι ο καθένας, όπως το πες...
Παράθεση από: lillie στις Οκτωβρίου 17, 2011, 09:38:09 amΚαλημέρα! Αν μπορείς να πας Πέμπτη πήγαινε Πέμπτη, αν δεν έχει απεργίες. Εμένα τα Δωδεκάνησα δυστυχώς μου είπαν να παρουσιαστώ κανονικά και να μην τα στείλω με fax... Επίσης λειτουργεί κανονικά λέει το γραφείο παρά την απεργία, οπότε η προθεσμία είναι Τετάρτη όπως λέει η ανακοίνωση. Ο,τι να ναι ο καθένας, όπως το πες...Μα, ΔΕΝ φέρουμε ευθύνη αν όλη η Ελλάδα απεργεί αυτή την εβδομάδα!!! Παίρνω τηλ. στον ΟΛΠ να ρωτήσω αν θα γίνουν δρομολόγια την Τετάρτη το πρωί (γιατί υποτίθεται η δική τους απεργία θα τελείωνε Τετάρτη στις 6 το πρωί--κ το πρωτο καράβι για Σύρο φεύγει στις 7:30) κ μου είπε μια υπάλληλος ότι σκέφτονται μήπως την επεκτείνουν για να συμπέσει με της ΑΔΕΔΥ αλλά δεν ξέρουν ακόμα...Δηλαδή είναι να απελπίζεσαι!!! Εν τω μεταξύ, όσον αφορά την πρόσληψη στη