0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: lillie στις Οκτωβρίου 17, 2011, 09:38:09 amΚαλημέρα! Αν μπορείς να πας Πέμπτη πήγαινε Πέμπτη, αν δεν έχει απεργίες. Εμένα τα Δωδεκάνησα δυστυχώς μου είπαν να παρουσιαστώ κανονικά και να μην τα στείλω με fax... Επίσης λειτουργεί κανονικά λέει το γραφείο παρά την απεργία, οπότε η προθεσμία είναι Τετάρτη όπως λέει η ανακοίνωση. Ο,τι να ναι ο καθένας, όπως το πες...Μα, ΔΕΝ φέρουμε ευθύνη αν όλη η Ελλάδα απεργεί αυτή την εβδομάδα!!! Παίρνω τηλ. στον ΟΛΠ να ρωτήσω αν θα γίνουν δρομολόγια την Τετάρτη το πρωί (γιατί υποτίθεται η δική τους απεργία θα τελείωνε Τετάρτη στις 6 το πρωί--κ το πρωτο καράβι για Σύρο φεύγει στις 7:30) κ μου είπε μια υπάλληλος ότι σκέφτονται μήπως την επεκτείνουν για να συμπέσει με της ΑΔΕΔΥ αλλά δεν ξέρουν ακόμα...Δηλαδή είναι να απελπίζεσαι!!! Εν τω μεταξύ, όσον αφορά την πρόσληψη στη
Καλημέρα! Αν μπορείς να πας Πέμπτη πήγαινε Πέμπτη, αν δεν έχει απεργίες. Εμένα τα Δωδεκάνησα δυστυχώς μου είπαν να παρουσιαστώ κανονικά και να μην τα στείλω με fax... Επίσης λειτουργεί κανονικά λέει το γραφείο παρά την απεργία, οπότε η προθεσμία είναι Τετάρτη όπως λέει η ανακοίνωση. Ο,τι να ναι ο καθένας, όπως το πες...
Τι γινεται βρε παιδια? Γιατι επεσε ξαφνικα τοση σιγη?Ειδατε που πηραν παραπανω ατομα απ'οτι συζητιοταν εδω?Εγω δεν ειμαι μεσα γιατι δεν εβαλα το κουτακι, αλλά ελπιζω να υπαρξει και αλλη φαση. Ο μπρατης εμφανιστηκε στο facebook να πει τιποτα?
ξερει καποιος να μου πει αν το κριτηριο του γαμου στις τοποθετησεις ειναι πανω απο τη σειρα του πινακα? δηλαδη αν εγω ειμαι 4η και η 6η στη σειρα εχει γαμο επιλεγει εκεινη πρωτα σχολεια?
Παράθεση από: ladylav στις Οκτωβρίου 17, 2011, 03:15:27 pmξερει καποιος να μου πει αν το κριτηριο του γαμου στις τοποθετησεις ειναι πανω απο τη σειρα του πινακα? δηλαδη αν εγω ειμαι 4η και η 6η στη σειρα εχει γαμο επιλεγει εκεινη πρωτα σχολεια?συνηθως ναι
τα παιδια να τα καταλαβω αυτο το αν εισαι εγγαμος δε μπορω να το χωνεψω ρε γμτ,τι ρατσισμος ειναι παλι αυτος?
Παράθεση από: zamanfou78 στις Οκτωβρίου 17, 2011, 09:57:19 amΠαράθεση από: lillie στις Οκτωβρίου 17, 2011, 09:38:09 amΚαλημέρα! Αν μπορείς να πας Πέμπτη πήγαινε Πέμπτη, αν δεν έχει απεργίες. Εμένα τα Δωδεκάνησα δυστυχώς μου είπαν να παρουσιαστώ κανονικά και να μην τα στείλω με fax... Επίσης λειτουργεί κανονικά λέει το γραφείο παρά την απεργία, οπότε η προθεσμία είναι Τετάρτη όπως λέει η ανακοίνωση. Ο,τι να ναι ο καθένας, όπως το πες...Μα, ΔΕΝ φέρουμε ευθύνη αν όλη η Ελλάδα απεργεί αυτή την εβδομάδα!!! Παίρνω τηλ. στον ΟΛΠ να ρωτήσω αν θα γίνουν δρομολόγια την Τετάρτη το πρωί (γιατί υποτίθεται η δική τους απεργία θα τελείωνε Τετάρτη στις 6 το πρωί--κ το πρωτο καράβι για Σύρο φεύγει στις 7:30) κ μου είπε μια υπάλληλος ότι σκέφτονται μήπως την επεκτείνουν για να συμπέσει με της ΑΔΕΔΥ αλλά δεν ξέρουν ακόμα...Δηλαδή είναι να απελπίζεσαι!!! Εν τω μεταξύ, όσον αφορά την πρόσληψη στη
Καλησπέρα σε όλους!!!Και οι 955 αναπληρωτές(ΕΑΕΠ και μη) αγγλικής των προηγούμενων ημερών είναι όλοι ΑΚΩ???Ρωτάω γιατί στα αρχεία που κατέβαζα έλεγαν πχ 268 αναπληρωτές αγγλικής για ΕΑΕΠ, αλλά μέσα είχε 480 αναπληρωτές(τα νούμερα δεν τα θυμάμαι ακριβώς).Μήπως οι πρώτοι 268είναι ΑΚΩ και οι υπολόποι 480-268=212 είναι ΑΜΩ??
Και ....δυστυχώς ΔΕΝ έχει πτήσεις για Σύρο ούτε Δευτέρα, ούτε Τρίτη ούτε Τεταρτη, μόνο Πέμπτη-Παρασκευή.....