0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πάντα μετά από το άνοιγμα των σχολείων δεν παίρνουν και την β΄φάση?έτσι το υπολογίζω εγώ...ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω...πάντως νομίζω οτι ο καψαλάκης ήταν ο μόνος που έπεσε μέσα στις προβλέψεις του..για τους δασκάλους πάντως ήταν ακριβής...
Παράθεση από: ath79 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 10:42:09 pmπάντα μετά από το άνοιγμα των σχολείων δεν παίρνουν και την β΄φάση?έτσι το υπολογίζω εγώ...ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω...πάντως νομίζω οτι ο καψαλάκης ήταν ο μόνος που έπεσε μέσα στις προβλέψεις του..για τους δασκάλους πάντως ήταν ακριβής...Ακριβώς! και μπορεί να θυμηθεί κανείς πόσους νηπιαγωγούς είχε πει ότι θα πάρει στο σύνολο?
Παράθεση από: kalliopi στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 10:46:44 pmΠαράθεση από: ath79 στις Σεπτεμβρίου 07, 2010, 10:42:09 pmπάντα μετά από το άνοιγμα των σχολείων δεν παίρνουν και την β΄φάση?έτσι το υπολογίζω εγώ...ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω...πάντως νομίζω οτι ο καψαλάκης ήταν ο μόνος που έπεσε μέσα στις προβλέψεις του..για τους δασκάλους πάντως ήταν ακριβής...Ακριβώς! και μπορεί να θυμηθεί κανείς πόσους νηπιαγωγούς είχε πει ότι θα πάρει στο σύνολο? Γιατί, είχε κάνει τέτοια πρόβλεψη? που, στο fb?
Κι εγώ με 2100 κάτι έχω αρχίσει και ελπίζω, δε το περίμενα με τίποτα αλλά ούτε το αποψινό περίμενα, οπότε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία..μακάρι..
μπραβο σε ολουσ ...και εμεισ περιμενουμε...σειρα 1500 και θα σκασω..ρε κοριτσια λετε να μην παρουν αλλουσ ;;; τι λετε ΄΄ποιοσ μπορει να ρωτησει τον ΚΑΨΑΛΑΚΗ
Kαλησπέρα και γω εδώ,ελπίζω πια με θέση 1570...αντε να δούμε.....