0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Demetroula στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 01:56:29 amΠαράθεση από: Lila_76 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 01:49:36 amΑυτό που έκανε απόψε το υπουργείο δεν έχει ξαναγίνει....Ουσιαστικά πήρε 3 φάσεις μαζί!!Πιστεύω ότι με σειρά 1700 έχεις σοβαρές πιθανότητες να φύγεις στην επόμενη φάση(εξαρτάται και από το πόσους θα πάρει).Όπως και να χει ήταν θετικό το αποψινό,από την άποψη ότι ίσως πιεστούν και προκύψουν και άλλες οργανικές για νηπιαγωγούς....Αλλιώς θα πρέπει να υποθέσω ότι η Αννούλα...αγαπάει την αναπλήρωση!!!Lila_76 έχεις γλυκάνει λίγο με την Αννούλα μετά το αποψινό, ή μου φαίνεται;! Δημητρούλα,θα γλύκαινα αν είχαμε αυτή τη στιγμή 1304 οργανικές νηπιαγωγών....Με αυτή που μπλέξαμε με βλέπω να καταντάω....γερόλυκος της αναπλήρωσης!!!!!
Παράθεση από: Lila_76 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 01:49:36 amΑυτό που έκανε απόψε το υπουργείο δεν έχει ξαναγίνει....Ουσιαστικά πήρε 3 φάσεις μαζί!!Πιστεύω ότι με σειρά 1700 έχεις σοβαρές πιθανότητες να φύγεις στην επόμενη φάση(εξαρτάται και από το πόσους θα πάρει).Όπως και να χει ήταν θετικό το αποψινό,από την άποψη ότι ίσως πιεστούν και προκύψουν και άλλες οργανικές για νηπιαγωγούς....Αλλιώς θα πρέπει να υποθέσω ότι η Αννούλα...αγαπάει την αναπλήρωση!!!Lila_76 έχεις γλυκάνει λίγο με την Αννούλα μετά το αποψινό, ή μου φαίνεται;!
Αυτό που έκανε απόψε το υπουργείο δεν έχει ξαναγίνει....Ουσιαστικά πήρε 3 φάσεις μαζί!!Πιστεύω ότι με σειρά 1700 έχεις σοβαρές πιθανότητες να φύγεις στην επόμενη φάση(εξαρτάται και από το πόσους θα πάρει).Όπως και να χει ήταν θετικό το αποψινό,από την άποψη ότι ίσως πιεστούν και προκύψουν και άλλες οργανικές για νηπιαγωγούς....Αλλιώς θα πρέπει να υποθέσω ότι η Αννούλα...αγαπάει την αναπλήρωση!!!
να ρωτήσω κάτι??πόσες τρίτεκνες απομένουν τώρα συνολικά να φύγουν??
Aκριβώς Δημητρούλα..Όπως έχει πολύ σωστά αναφέρει και η συνάδελφος baboulino πρέπει να κινηθούμε μαζικά στις συνελεύσεις φέτος..Η πίεση να γίνει μεγάλη,να μην ξέρουν από που τους έρχεται.Να δώσουν τα πραγματικά κενά και να μετράει η προυπηρεσία όπως μέτραγε.Περισσότερες οργανικές και μαζικούς διορισμούς από τους υπάρχοντες πίνακες......Αφού υπάρχουν κενά...ας διορίσουν!
γεια σας παιδακια...με θεση 1460,θελω να ελπιζω στην β φαση...αν και με αυτους ποτε δεν ξερεις!!!!!!τελος παντων ας εχουμε θετικη σκεψη!!!
Θα σε πάρουν βρε Δημητρούλα.Σου μιλάει ο γερόλυκος των ασεπ και της αναπλήρωσης....
Παράθεση από: Lila_76 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 02:25:50 amΘα σε πάρουν βρε Δημητρούλα.Σου μιλάει ο γερόλυκος των ασεπ και της αναπλήρωσης.... Μπα... μη το λες... 835 θέσεις θέλω ακόμα... Πάντως μακάρι!Φέτος πρέπει να είναι πολύ δυναμική η παρουσία μας στις συνελεύσεις. Μόνο οι δάσκαλοι κάνουν κουμάντο και μας μας δίνουν τα ψίχουλα. Ακόμα και περισσότερους αναπληρωτές το χρόνο να πετύχουμε καλό θα είναι απ' το τίποτα.Παράθεση από: Μαφαλντα στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 02:24:09 amγεια σας παιδακια...με θεση 1460,θελω να ελπιζω στην β φαση...αν και με αυτους ποτε δεν ξερεις!!!!!!τελος παντων ας εχουμε θετικη σκεψη!!!Θετική σκέψη θα τρώμε μέχρι την επόμενη φάση μου φαίνεται... Και τη μεθεπόμενη...
καλημερα...και εγω παλι εδω..με θεση 1520 ελπιζω στην επομενη φαση..αλλη αναμονη δεν αντεχω..ποιοσ ξερει για την επομενη φαση;;