0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Μαφαλντα στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 02:24:09 amγεια σας παιδακια...με θεση 1460,θελω να ελπιζω στην β φαση...αν και με αυτους ποτε δεν ξερεις!!!!!!τελος παντων ας εχουμε θετικη σκεψη!!!Ειλικρινά δε νομίζω πως πρέπει να ανησυχείς...Θα φύγεις κι από τις πρώτες.....
γεια σας παιδακια...με θεση 1460,θελω να ελπιζω στην β φαση...αν και με αυτους ποτε δεν ξερεις!!!!!!τελος παντων ας εχουμε θετικη σκεψη!!!
Παράθεση από: Demetroula στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 02:32:09 amΠαράθεση από: Lila_76 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 02:25:50 amΘα σε πάρουν βρε Δημητρούλα.Σου μιλάει ο γερόλυκος των ασεπ και της αναπλήρωσης.... Μπα... μη το λες... 835 θέσεις θέλω ακόμα... Πάντως μακάρι!Φέτος πρέπει να είναι πολύ δυναμική η παρουσία μας στις συνελεύσεις. Μόνο οι δάσκαλοι κάνουν κουμάντο και μας μας δίνουν τα ψίχουλα. Ακόμα και περισσότερους αναπληρωτές το χρόνο να πετύχουμε καλό θα είναι απ' το τίποτα.Παράθεση από: Μαφαλντα στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 02:24:09 amγεια σας παιδακια...με θεση 1460,θελω να ελπιζω στην β φαση...αν και με αυτους ποτε δεν ξερεις!!!!!!τελος παντων ας εχουμε θετικη σκεψη!!!Θετική σκέψη θα τρώμε μέχρι την επόμενη φάση μου φαίνεται... Και τη μεθεπόμενη...ρε σεις lila_76 κ demetroula λετε να το καταφερω να την κανω μεχρι οκτωβρη ?.......πραγματικα μακαρι.....1950 κ κατι ψιλα!!!αντε να δουμε!!ναστε καλα ρε παιδια!!!μου ανεβασατε κι αλλο τη διαθεση!!!!
Παράθεση από: Lila_76 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 02:25:50 amΘα σε πάρουν βρε Δημητρούλα.Σου μιλάει ο γερόλυκος των ασεπ και της αναπλήρωσης.... Μπα... μη το λες... 835 θέσεις θέλω ακόμα... Πάντως μακάρι!Φέτος πρέπει να είναι πολύ δυναμική η παρουσία μας στις συνελεύσεις. Μόνο οι δάσκαλοι κάνουν κουμάντο και μας μας δίνουν τα ψίχουλα. Ακόμα και περισσότερους αναπληρωτές το χρόνο να πετύχουμε καλό θα είναι απ' το τίποτα.Παράθεση από: Μαφαλντα στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 02:24:09 amγεια σας παιδακια...με θεση 1460,θελω να ελπιζω στην β φαση...αν και με αυτους ποτε δεν ξερεις!!!!!!τελος παντων ας εχουμε θετικη σκεψη!!!Θετική σκέψη θα τρώμε μέχρι την επόμενη φάση μου φαίνεται... Και τη μεθεπόμενη...
Θα σε πάρουν βρε Δημητρούλα.Σου μιλάει ο γερόλυκος των ασεπ και της αναπλήρωσης....
Παράθεση από: mariannarhga στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 02:03:28 amνα ρωτήσω κάτι??πόσες τρίτεκνες απομένουν τώρα συνολικά να φύγουν??49 αν δεν κάνω λάθος. 157 ήταν οι τρίτεκνες. Αλλά δεν είμαι σίγουρη αν ήταν στο Ενιαίο ή αν ΄μέτρησαν κι αυτές απ' τον πίνακα χωρίς μόρια. Ας απαντήσει κάποια που ξέρει.
να ρωτήσω κάτι??πόσες τρίτεκνες απομένουν τώρα συνολικά να φύγουν??
Καλημέρα σε όλους τους συναδέρφους!Από χθες παρακολουθώ τις συζητήσεις περι αναπληρωτών!ευτυχώς πηραν πολλους για πρώτη φαση!εγώ βέβαια ειμαι πολυ πισω πιστευα οτι αν πάρουν πολλούς ισως με παρασυρει και εμενα το κυμα αλλα μαλλον όχι!ειμαι σειρα 2400 -1304(α φάση)=1100 περιπουοι πιο εμπειροι πως τα βλεπετε τα πραγματα?υπαρχει πιθανοτητα?(εξι χρονια χωρις να εχω μπει μια ωρα στην ταξη-ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΗΜΟΣ)πως μπορω να τον βρω τον καψαλη?εχει προσωπικη σελιδα και που?
τελικά αφαιρούμε μόνο "1304" από τη θέση μας για να βρούμε τη νέα μας σειρά??