0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ρωταει η Τσαπανιδου τον Κατσικα ποτε θα βγει η β φαση και αυτος απανταει σημερα ή αυριο...στην κοσμάρα τουεννοούσε μάλλον ότι σημερα ή αυριο θα βγει η φαση για δευτεροβαθμια
Μπορει καποιος να κατεβασει πινακα μετα την α φαση?με σειρα 1861-1304=557 πιστευετε οτι εχω πιθανοτητες για β ή γ φαση?
Επικοινωνια με το τμημα διορισμων 2103442281 που ειπαν ότι θα ξανατρέξει από την αρχή όλο το πρόγραμμα για την α φάση και θα ξαναβγούν οι τοποθετήσεις (για τον αριθμο δεν μου απάντησε) τον νηπιαγωγων στην διάρκεια ατης ημέρας και ότι αφού θα ξανατρέξει από την αρχή δεν ξέρουν αν θα ισχύσουν οι ίδιες περιοχες.Γα... τα υπουργεία μου, αυτοί είναι για πολύ ξύλο !!!!!
Παράθεση από: DROSERH στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 10:24:42 amΚαλημέρα σε όλους τους συναδέρφους!Από χθες παρακολουθώ τις συζητήσεις περι αναπληρωτών!ευτυχώς πηραν πολλους για πρώτη φαση!εγώ βέβαια ειμαι πολυ πισω πιστευα οτι αν πάρουν πολλούς ισως με παρασυρει και εμενα το κυμα αλλα μαλλον όχι!ειμαι σειρα 2400 -1304(α φάση)=1100 περιπουοι πιο εμπειροι πως τα βλεπετε τα πραγματα?υπαρχει πιθανοτητα?(εξι χρονια χωρις να εχω μπει μια ωρα στην ταξη-ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΗΜΟΣ)πως μπορω να τον βρω τον καψαλη?εχει προσωπικη σελιδα και που?καλημέρα DROSERH!!εύχομαι ό,τι καλύτερο και για σένα.ο Καψαλάκης έχει σελίδα στο facebook.Ονομάζεται Ζαχαρίας.Ψάξε και θα τον βρείς.
Καλημέρα σε όλους τους συναδέρφους!Από χθες παρακολουθώ τις συζητήσεις περι αναπληρωτών!ευτυχώς πηραν πολλους για πρώτη φαση!εγώ βέβαια ειμαι πολυ πισω πιστευα οτι αν πάρουν πολλούς ισως με παρασυρει και εμενα το κυμα αλλα μαλλον όχι!ειμαι σειρα 2400 -1304(α φάση)=1100 περιπουοι πιο εμπειροι πως τα βλεπετε τα πραγματα?υπαρχει πιθανοτητα?(εξι χρονια χωρις να εχω μπει μια ωρα στην ταξη-ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΗΜΟΣ)πως μπορω να τον βρω τον καψαλη?εχει προσωπικη σελιδα και που?