0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mariannarhga στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 10:37:15 amΠαράθεση από: DROSERH στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 10:24:42 amΚαλημέρα σε όλους τους συναδέρφους!Από χθες παρακολουθώ τις συζητήσεις περι αναπληρωτών!ευτυχώς πηραν πολλους για πρώτη φαση!εγώ βέβαια ειμαι πολυ πισω πιστευα οτι αν πάρουν πολλούς ισως με παρασυρει και εμενα το κυμα αλλα μαλλον όχι!ειμαι σειρα 2400 -1304(α φάση)=1100 περιπουοι πιο εμπειροι πως τα βλεπετε τα πραγματα?υπαρχει πιθανοτητα?(εξι χρονια χωρις να εχω μπει μια ωρα στην ταξη-ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΗΜΟΣ)πως μπορω να τον βρω τον καψαλη?εχει προσωπικη σελιδα και που? ναι,με ελλήνικούς χαρακτήρες!καλημέρα DROSERH!!εύχομαι ό,τι καλύτερο και για σένα.ο Καψαλάκης έχει σελίδα στο facebook.Ονομάζεται Ζαχαρίας.Ψάξε και θα τον βρείς.δεν τον βρισκω ! με ελληνικα
Παράθεση από: DROSERH στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 10:24:42 amΚαλημέρα σε όλους τους συναδέρφους!Από χθες παρακολουθώ τις συζητήσεις περι αναπληρωτών!ευτυχώς πηραν πολλους για πρώτη φαση!εγώ βέβαια ειμαι πολυ πισω πιστευα οτι αν πάρουν πολλούς ισως με παρασυρει και εμενα το κυμα αλλα μαλλον όχι!ειμαι σειρα 2400 -1304(α φάση)=1100 περιπουοι πιο εμπειροι πως τα βλεπετε τα πραγματα?υπαρχει πιθανοτητα?(εξι χρονια χωρις να εχω μπει μια ωρα στην ταξη-ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΗΜΟΣ)πως μπορω να τον βρω τον καψαλη?εχει προσωπικη σελιδα και που? ναι,με ελλήνικούς χαρακτήρες!καλημέρα DROSERH!!εύχομαι ό,τι καλύτερο και για σένα.ο Καψαλάκης έχει σελίδα στο facebook.Ονομάζεται Ζαχαρίας.Ψάξε και θα τον βρείς.
Καλημέρα σε όλους τους συναδέρφους!Από χθες παρακολουθώ τις συζητήσεις περι αναπληρωτών!ευτυχώς πηραν πολλους για πρώτη φαση!εγώ βέβαια ειμαι πολυ πισω πιστευα οτι αν πάρουν πολλούς ισως με παρασυρει και εμενα το κυμα αλλα μαλλον όχι!ειμαι σειρα 2400 -1304(α φάση)=1100 περιπουοι πιο εμπειροι πως τα βλεπετε τα πραγματα?υπαρχει πιθανοτητα?(εξι χρονια χωρις να εχω μπει μια ωρα στην ταξη-ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΗΜΟΣ)πως μπορω να τον βρω τον καψαλη?εχει προσωπικη σελιδα και που?
Παράθεση από: MairyLiscious στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 12:54:12 pmΠαράθεση από: mariannarhga στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 10:37:15 amΠαράθεση από: DROSERH στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 10:24:42 amΚαλημέρα σε όλους τους συναδέρφους!Από χθες παρακολουθώ τις συζητήσεις περι αναπληρωτών!ευτυχώς πηραν πολλους για πρώτη φαση!εγώ βέβαια ειμαι πολυ πισω πιστευα οτι αν πάρουν πολλούς ισως με παρασυρει και εμενα το κυμα αλλα μαλλον όχι!ειμαι σειρα 2400 -1304(α φάση)=1100 περιπουοι πιο εμπειροι πως τα βλεπετε τα πραγματα?υπαρχει πιθανοτητα?(εξι χρονια χωρις να εχω μπει μια ωρα στην ταξη-ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΗΜΟΣ)πως μπορω να τον βρω τον καψαλη?εχει προσωπικη σελιδα και που? ναι,με ελλήνικούς χαρακτήρες!καλημέρα DROSERH!!εύχομαι ό,τι καλύτερο και για σένα.ο Καψαλάκης έχει σελίδα στο facebook.Ονομάζεται Ζαχαρίας.Ψάξε και θα τον βρείς.δεν τον βρισκω ! με ελληνικα
Καλημέρα κ απο μένα..μόλις έστειλα για έγκριση τον πίνακα μετά την α φάση..ελπίζω να μην έχει πολλά λάθη..όσα δείτε να μου τα πέιτε να κάνω τις αλλαγές...
Παράθεση από: try more.. στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 11:59:43 amΚαλημέρα κ απο μένα..μόλις έστειλα για έγκριση τον πίνακα μετά την α φάση..ελπίζω να μην έχει πολλά λάθη..όσα δείτε να μου τα πέιτε να κάνω τις αλλαγές...Που ειναι ο πινακας? Δεν μπορω να τον βρω....
Παράθεση από: mariannarhga στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 10:37:15 amΠαράθεση από: DROSERH στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 10:24:42 amΚαλημέρα σε όλους τους συναδέρφους!Από χθες παρακολουθώ τις συζητήσεις περι αναπληρωτών!ευτυχώς πηραν πολλους για πρώτη φαση!εγώ βέβαια ειμαι πολυ πισω πιστευα οτι αν πάρουν πολλούς ισως με παρασυρει και εμενα το κυμα αλλα μαλλον όχι!ειμαι σειρα 2400 -1304(α φάση)=1100 περιπουοι πιο εμπειροι πως τα βλεπετε τα πραγματα?υπαρχει πιθανοτητα?(εξι χρονια χωρις να εχω μπει μια ωρα στην ταξη-ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΗΜΟΣ)πως μπορω να τον βρω τον καψαλη?εχει προσωπικη σελιδα και που?καλημέρα DROSERH!!εύχομαι ό,τι καλύτερο και για σένα.ο Καψαλάκης έχει σελίδα στο facebook.Ονομάζεται Ζαχαρίας.Ψάξε και θα τον βρείς.δεν τον βρισκω ! με ελληνικα
Παράθεση από: DROSERH στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 10:24:42 amΚαλημέρα σε όλους τους συναδέρφους!Από χθες παρακολουθώ τις συζητήσεις περι αναπληρωτών!ευτυχώς πηραν πολλους για πρώτη φαση!εγώ βέβαια ειμαι πολυ πισω πιστευα οτι αν πάρουν πολλούς ισως με παρασυρει και εμενα το κυμα αλλα μαλλον όχι!ειμαι σειρα 2400 -1304(α φάση)=1100 περιπουοι πιο εμπειροι πως τα βλεπετε τα πραγματα?υπαρχει πιθανοτητα?(εξι χρονια χωρις να εχω μπει μια ωρα στην ταξη-ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΗΜΟΣ)πως μπορω να τον βρω τον καψαλη?εχει προσωπικη σελιδα και που?καλημέρα DROSERH!!εύχομαι ό,τι καλύτερο και για σένα.ο Καψαλάκης έχει σελίδα στο facebook.Ονομάζεται Ζαχαρίας.Ψάξε και θα τον βρείς.
να αλλάξετε τον τίτλο και να γράψετε..."και τώρα ξανά α φάση".....τα αστέρια του υπουργείου αποσύραν τους πίνακες........ε ρε μαγείρεμα που πέφτει.....φανταστείτε να διορίσει καμμιά διακοσαριά λιγότερους από ότι πριν........μήπως είναι καιρός για πραγματική οργή των εκπαιδευτικών;
μην πανικοβαλεστε! Ας σκεφτουμε θετικα. Αποκρυπτογραφωντας το μηνυμα του Υπουργειου καταλαβαίνω ότι υπάρχει τεχνικο προβλημα (κατι γινεται με τη φορμα του excel) και όχι ποιοτικό πρόβλημα (με τα δεδομένα δηλαδη) Όλα πήγαν ανελπιστα καλα μέχρι στιγμής, ας μην μας πιανει πανικός...
Παράθεση από: xarikleia85 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 03:06:25 pmμην πανικοβαλεστε! Ας σκεφτουμε θετικα. Αποκρυπτογραφωντας το μηνυμα του Υπουργειου καταλαβαίνω ότι υπάρχει τεχνικο προβλημα (κατι γινεται με τη φορμα του excel) και όχι ποιοτικό πρόβλημα (με τα δεδομένα δηλαδη) Όλα πήγαν ανελπιστα καλα μέχρι στιγμής, ας μην μας πιανει πανικός...Ο κάθε λογικός άνθρωπος αυτό θα συμπέραινε διαβάζοντας αυτή την ανακοίνωση. Γιατί όμως οι υπάλληλοι του υπουργείου λένε άλλα; Αυτή είναι η απορία μου. Από το μυαλό τους τα βγάζουν ή κάτι παραπάνω ξέρουν;
Παράθεση από: lia* στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 03:13:10 pmΠαράθεση από: xarikleia85 στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 03:06:25 pmμην πανικοβαλεστε! Ας σκεφτουμε θετικα. Αποκρυπτογραφωντας το μηνυμα του Υπουργειου καταλαβαίνω ότι υπάρχει τεχνικο προβλημα (κατι γινεται με τη φορμα του excel) και όχι ποιοτικό πρόβλημα (με τα δεδομένα δηλαδη) Όλα πήγαν ανελπιστα καλα μέχρι στιγμής, ας μην μας πιανει πανικός...Ο κάθε λογικός άνθρωπος αυτό θα συμπέραινε διαβάζοντας αυτή την ανακοίνωση. Γιατί όμως οι υπάλληλοι του υπουργείου λένε άλλα; Αυτή είναι η απορία μου. Από το μυαλό τους τα βγάζουν ή κάτι παραπάνω ξέρουν; Ειχες τηλεφωνικη επικοινωνια με υπαλληλο του Υπουργειου? Αυτο αλλαζει τα δεδομενα.