0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αχ, το άγχος της αναμονής και της αβεβαιότητας είναι ψυχοφθορο ε; Μήπως υπάρχει καμιά πρόβλεψη σχετικά με το πόσα μόρια θα έχουν οι αναπληρωτές που θα πάρουν στις τελευταίες φάσεις;;; Έχω 17,5 μόρια και ανησυχώ και για φέτος....Τι λέτε να ελπίζω σε κάτι ή όχι....;
Παράθεση από: Ren@ στις Σεπτεμβρίου 08, 2010, 10:35:47 pmΑχ, το άγχος της αναμονής και της αβεβαιότητας είναι ψυχοφθορο ε; Μήπως υπάρχει καμιά πρόβλεψη σχετικά με το πόσα μόρια θα έχουν οι αναπληρωτές που θα πάρουν στις τελευταίες φάσεις;;; Έχω 17,5 μόρια και ανησυχώ και για φέτος....Τι λέτε να ελπίζω σε κάτι ή όχι....; Δεν θέλω να σε απογοητέυσω αλλά προσωπική μου εκτιμήση και μόνο ότι πολύ δύσκολα θα φτάσει σε τέτοια νούμερα. Πέρσι μαζί με τις τρίτεκνες είχαν πάρει γύρω στο 1700 με 1800 οι αναπληρωτές απλά δεν θυμάμαι σε τι μόρια αντιστοιχούσαν αυτά τα νούμερα
επειδη βλεπω πως αρχισαμε τις απαισιοδοξιες,περυσι πηραν τοσες αρα και φετος................. καποια στιγμη ας καταλαβουμε πως φετος οι συνθηκες ειναι αρκετα διαφορετικες απο περυσι!!!!!!!!!!! Πολυ λιγοι διορισμοι, πολλες συνταξιοδοτησεις, πολλα κενα κ ετοιμες πιστωσεις!!!!Εγω σαν αισιοδοξη που ειμαι, αλλωστε απο την αρχη πιστεψα στο 1500 του Μπρατη θελω να πιστευω πως η επομενη φαση θα κυμανθει μεταξυ 600-700 ατομων και μαλλον προς το 700 κλινω περισσοτερο τωρα που το σκεφτομαι
Καλησπέρα σας. Η αλήθεια είναι ότι τώρα που πλησιάζει η σειρά μου (1700 περίπου) για αναπληρώτρια, συνειδητοποιώ ότι μάλλον δεν αξίζει τον κόπο να δεχθώ σε περόπτωση που με καλέσουν. Πριν από λίγο διάβαζα το ΦΕΚ 3848 του Μαίου και από ότι κατάλαβα δεν έχει καμμία σύγκριση η προηγούμενη κατάσταση με την τωρινή. Αν μπορείτε να με διαφωτίσετε λίγο θα σας ήμουν υπόχρεη.1) Πριν τα μόρια για κάθε μήνα αναπλήρωσης ήταν 1(και 2 αντίστοιχα για τα δυσπρόσιτα) ενώ απο 1ης Σεπτέμβρη ξεκινάνε από 0,1 σωστά;2) Τα μόρια αυτά θα μετρήσουν για τον επόμενο ΑΣΕΠ ή θα προσμετρηθούν αφού μονιμοποιηθούμε;3) Εγώ που δεν έχω Αγγλικά, Η/Υ, μεταπτυχιακά και διδακτορικά αλλά λατρεύω την δουλειά μου δεν αξίζω να εργαστώ σαν νηπιαγωγος;Μήπως τελικά χαιρόμαστε χωρίς λόγο και αγωνιούμε άδικα αν θα μας επιλέξουν απλά για να αναπληρώσουμε τα κενά τους;Minac όσα μόρια θα έχεις μέχρι τον επόμενο Ασεπ του 2012 (με αναλογία βέβαια 0,10 -0,15-0,20 κλπ) θα προσμετρηθούν μόνο εφόσον είσαι επιτυχούσα, δηλαδή συγκεντρώσεις πάνω από τη βάση. Όπως βέβαια διάβασες σε συτήν την προυπηρεσία θα προστεθούν Αγγλικά , μεταπτυχιακά, υπολογιστές κλπ. Από εκεί και πέρα είναι δική σου επιλογή το αν θα αποδεχθείς τη θέση ή όχι. Εγώ πάντως από το να δουλεύω σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία ή να μην βρίσκω καθόλου δουλεία στο αντικείμενό μου, χίλιες φορές προτιμώ το δημόσιο έστω και αναπληρώτρια. Έπειτα ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί τα επόμενα χρόνια, μπορεί να αλλάξει και πάλι το σύστημα