*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ60 - Και τώρα B' φάση  (Αναγνώστηκε 153287 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lefa

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ60 - Και τώρα B' φάση
« Απάντηση #168 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 10:30:59 pm »

δεν εχω υπομονη για την επομενη φαση;;;  μηπως μονο εγω νιωθω ετσι ;;

ποσουσ λετε να παρουν;;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:54:01 »

Αποσυνδεδεμένος bambino

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #169 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 10:32:22 pm »
Ελπιζω να παρουν 400-500 ατομα! Καλα δεν ειναι για β φαση?

Αποσυνδεδεμένος Ren@

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #170 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 10:35:47 pm »
Αχ, το άγχος της αναμονής και της αβεβαιότητας είναι ψυχοφθορο ε; Μήπως υπάρχει καμιά πρόβλεψη σχετικά με το πόσα μόρια θα έχουν οι αναπληρωτές που θα πάρουν στις τελευταίες φάσεις;;; Έχω 17,5 μόρια και ανησυχώ και για φέτος....Τι λέτε να ελπίζω σε κάτι ή όχι....; :(

Αποσυνδεδεμένος trikie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #171 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 10:37:07 pm »
΄Εχει γράψει τίποτα νεότερο στην σελίδα του στο facebook ο Καψαλάκης όσον αφορά τη β' φάση ή έχει κάποιος μήπως κάποια νεότερη πληροφορία;
[/quote]

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 23:54:01 »

Αποσυνδεδεμένος bambino

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #172 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 10:39:49 pm »

Ζαχαριας Καψαλακης: "Για τους συναδέλφους που συνεχίζουν δικαίως να ανησυχούν: Ακόμη συνάδελφοι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εγγραφές και οι μεταγραφές στα Δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία. Για το λόγο αυτό ζητώ την υπομονή σας! Όταν ολοκληρωθούν θα φανούν νέα κενά και σε συνδυασμό με την τοποθέτηση των νέων αναπληρωτών θα καταγραφούν τα πραγματικά κενά." Πριν απο 19 λεπτα

Αποσυνδεδεμένος trikie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #173 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 10:42:03 pm »
Αχ, το άγχος της αναμονής και της αβεβαιότητας είναι ψυχοφθορο ε; Μήπως υπάρχει καμιά πρόβλεψη σχετικά με το πόσα μόρια θα έχουν οι αναπληρωτές που θα πάρουν στις τελευταίες φάσεις;;; Έχω 17,5 μόρια και ανησυχώ και για φέτος....Τι λέτε να ελπίζω σε κάτι ή όχι....; :(

Δεν θέλω να σε απογοητέυσω αλλά προσωπική μου εκτιμήση και μόνο ότι πολύ δύσκολα θα φτάσει σε τέτοια νούμερα. Πέρσι μαζί με τις τρίτεκνες είχαν πάρει γύρω στο 1700 με 1800 οι αναπληρωτές απλά δεν θυμάμαι σε τι μόρια αντιστοιχούσαν αυτά τα νούμερα

Αποσυνδεδεμένος bambino

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #174 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 10:46:42 pm »

Δεν θέλω να σε απογοητέυσω αλλά προσωπική μου εκτιμήση και μόνο ότι πολύ δύσκολα θα φτάσει σε τέτοια νούμερα. Πέρσι μαζί με τις τρίτεκνες είχαν πάρει γύρω στο 1700 με 1800 οι αναπληρωτές απλά δεν θυμάμαι σε τι μόρια αντιστοιχούσαν αυτά τα νούμερα

Χωρις τις τριτεκνες εφτασαν γυρω στα 26 μορια!

Αποσυνδεδεμένος minac

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #175 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 10:49:55 pm »
Καλησπέρα σας.

Η αλήθεια είναι ότι τώρα που πλησιάζει η σειρά μου (1700 περίπου) για αναπληρώτρια, συνειδητοποιώ ότι μάλλον δεν αξίζει τον κόπο να δεχθώ σε περόπτωση που με καλέσουν. Πριν από λίγο διάβαζα το ΦΕΚ 3848 του Μαίου και από ότι κατάλαβα δεν έχει καμμία σύγκριση η προηγούμενη κατάσταση με την τωρινή. Αν μπορείτε να με διαφωτίσετε λίγο θα σας ήμουν υπόχρεη.

1) Πριν τα μόρια για κάθε μήνα αναπλήρωσης ήταν 1(και 2 αντίστοιχα για τα δυσπρόσιτα) ενώ απο 1ης Σεπτέμβρη ξεκινάνε από 0,1 σωστά;
2) Τα μόρια αυτά θα μετρήσουν για τον επόμενο ΑΣΕΠ ή θα προσμετρηθούν αφού μονιμοποιηθούμε;
3) Εγώ που δεν έχω Αγγλικά, Η/Υ, μεταπτυχιακά και διδακτορικά αλλά λατρεύω την δουλειά μου δεν αξίζω να εργαστώ σαν νηπιαγωγος;

Μήπως τελικά χαιρόμαστε χωρίς λόγο και αγωνιούμε άδικα αν θα μας επιλέξουν απλά για να αναπληρώσουμε τα κενά τους;

Αποσυνδεδεμένος bambino

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #176 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 10:59:28 pm »
Φυσικα και αξιζεις να εργαστεις!!! Μην τον βλεπεις ως αναπληρωση των κενων τους....αλλα ως μια ευκαιρια να κανεις αυτο που αγαπας εστω και υπο αυτες τις συνθηκες! Γιατι η μονη εναλλακτικη ειναι τα ιδιωτικα νηπιαγωγεια και πιστεψε με δεν ειναι καλυτερα!!!!

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #177 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 11:02:52 pm »
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 11:08:45 pm από Demetroula »
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος fefyp

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #178 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 11:03:52 pm »
επειδη βλεπω πως αρχισαμε τις απαισιοδοξιες,περυσι πηραν τοσες αρα και φετος................. :(
καποια στιγμη ας καταλαβουμε πως φετος οι συνθηκες ειναι αρκετα διαφορετικες απο περυσι!!!!!!!!!!! Πολυ λιγοι διορισμοι, πολλες συνταξιοδοτησεις, πολλα κενα κ ετοιμες πιστωσεις!!!!Εγω σαν αισιοδοξη που ειμαι, αλλωστε απο την αρχη πιστεψα στο 1500 του Μπρατη θελω να πιστευω πως η επομενη φαση θα κυμανθει μεταξυ 600-700 ατομων και μαλλον προς το 700 κλινω περισσοτερο τωρα που το σκεφτομαι ;) ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #179 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 11:10:19 pm »
επειδη βλεπω πως αρχισαμε τις απαισιοδοξιες,περυσι πηραν τοσες αρα και φετος................. :(
καποια στιγμη ας καταλαβουμε πως φετος οι συνθηκες ειναι αρκετα διαφορετικες απο περυσι!!!!!!!!!!! Πολυ λιγοι διορισμοι, πολλες συνταξιοδοτησεις, πολλα κενα κ ετοιμες πιστωσεις!!!!Εγω σαν αισιοδοξη που ειμαι, αλλωστε απο την αρχη πιστεψα στο 1500 του Μπρατη θελω να πιστευω πως η επομενη φαση θα κυμανθει μεταξυ 600-700 ατομων και μαλλον προς το 700 κλινω περισσοτερο τωρα που το σκεφτομαι ;) ;) ;)

Συμφωνώ fefyp! Είμαι αθεράπευτα αισιόδοξη μια ζωή. Δεν μπορώ να το πολεμήσω!
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος fefyp

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #180 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 11:18:26 pm »
το εχω καταλαβει οτι εισαι δικη μας ;) ;)
 Ο arist2 απο φιλολογους μιλαει για 400-500 φιλολογους εμεις γιατι οχι στο 700 μη σου πω πως για ν'ανεβουμε ακριβως 700 ατομα μας συμφερει να τσιμπησουμε και κατι παραπανω 750 για να τελειωνουν και οι τριτεκνοι ;) ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος trikie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #181 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2010, 11:27:58 pm »
Καλησπέρα σας.

Η αλήθεια είναι ότι τώρα που πλησιάζει η σειρά μου (1700 περίπου) για αναπληρώτρια, συνειδητοποιώ ότι μάλλον δεν αξίζει τον κόπο να δεχθώ σε περόπτωση που με καλέσουν. Πριν από λίγο διάβαζα το ΦΕΚ 3848 του Μαίου και από ότι κατάλαβα δεν έχει καμμία σύγκριση η προηγούμενη κατάσταση με την τωρινή. Αν μπορείτε να με διαφωτίσετε λίγο θα σας ήμουν υπόχρεη.

1) Πριν τα μόρια για κάθε μήνα αναπλήρωσης ήταν 1(και 2 αντίστοιχα για τα δυσπρόσιτα) ενώ απο 1ης Σεπτέμβρη ξεκινάνε από 0,1 σωστά;
2) Τα μόρια αυτά θα μετρήσουν για τον επόμενο ΑΣΕΠ ή θα προσμετρηθούν αφού μονιμοποιηθούμε;
3) Εγώ που δεν έχω Αγγλικά, Η/Υ, μεταπτυχιακά και διδακτορικά αλλά λατρεύω την δουλειά μου δεν αξίζω να εργαστώ σαν νηπιαγωγος;

Μήπως τελικά χαιρόμαστε χωρίς λόγο και αγωνιούμε άδικα αν θα μας επιλέξουν απλά για να αναπληρώσουμε τα κενά τους;

Minac  όσα μόρια θα έχεις μέχρι τον επόμενο Ασεπ του 2012 (με αναλογία βέβαια 0,10 -0,15-0,20 κλπ) θα προσμετρηθούν μόνο εφόσον είσαι επιτυχούσα, δηλαδή συγκεντρώσεις πάνω από τη βάση. Όπως βέβαια διάβασες σε συτήν την προυπηρεσία θα προστεθούν Αγγλικά , μεταπτυχιακά, υπολογιστές κλπ. Από εκεί και πέρα είναι δική σου επιλογή το αν θα αποδεχθείς τη θέση ή όχι. Εγώ πάντως από το να δουλεύω σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία ή να μην βρίσκω καθόλου δουλεία στο αντικείμενό μου, χίλιες φορές προτιμώ το δημόσιο έστω και αναπληρώτρια. Έπειτα ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί τα επόμενα χρόνια, μπορεί  να αλλάξει και πάλι το σύστημα

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182622
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)